USL isi prezinta astazi, la Camera de Comert, programul economic.
„Avand in vedere esecul actualei guvernari in gestionarea crizei si relansarea economica, Uniunea Social-Liberala propune opiniei publice un program articulat, cu solutii si masuri proactive, care sa asigure insanatosirea si dezvoltarea pe termen lung a economiei romanesti.
Principiul fundamental care sta la baza Programului economic al USL are in vedere in primul rand o crestere sustenabila a veniturilor, prin stimularea investitiilor, incurajarea crearii de noi locuri de munca si printr-o distributie echitabila a resurselor in cadrul societatii romanesti”, se arata intr-o invitatie la eveniment.
Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat astazi ca pe 4 iunie va fi prezentat programul pe educatie al USL, iar pe 11 iunie cel privind administratia, in timp ce programul pe agricultura va fi lansat pe 18 iunie.
Totodata,Victor Ponta a mentionat ca pana la vacanta parlamentara vor mai fi prezentate programele USL pe sanatate, fonduri europene, iar pana la 1 noiembrie sau 1 decembrie va fi lansat un „program integrat” de guvernare.

4 COMENTARII

  1. va prezentam programul nostru,al aslasilor:1 sa furam ca suntem hamesiti de la statul in opozitie 2 e rindul nostru la furat,pedelicul fura din 2005 3. vom fura in numele votantilor nostrii,voi ,pulimea veti trai bine prin reprezentatii vostii,adica noi,uslasii.4 daca nu putem fura in urmatorii ani,adica…nu vom cistiga alegerile din 2012,de vina este ,normal,basescu pe care propun la pct.5 sa-l suspendam…nici nu mai stiu a cita oara.ps.daca nu ne lasati sa furam in numele vostru,al pulimii,se cheama ca traim in dictatura basescu,nu in democratie…voi unde vreti sa traiti,in dictatura,adica sa fure doar pedelicul sau in democratie,unde sa furam noi in numele vostru?

  2. Dacă vreţi un candidat care ştie să fure votaţi l încă un mandat pe Lucian Iliescu ilustrul nostru primar „liberal” ultimul membru al PCR în viaţă şi în ciolan .
    Are maşini de le schimbă ca pe chiloţi,din banii de primar să ştiţi că nu e corupt,are amici de teapa lui tot „liberali”.
    E frumos , are un fizic debordant , nu prea are el gât dar face gât ca lumea , şi poate mai acaparează şi el ceva în noul mandat că are omul 2 nepoţele care trebuie să moştenească o parte din urbea noastă de cretini ce suntem .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.