Se pare că ministrul Traian Igaş a găsit soluţia care va pecetlui soarta a 9.500 de angajaţi din Ministerul de Interne. Cu toate că proiectul de lege privind restructurarea poliţiştilor a picat la Camera Deputaţilor, în urma unei “defecţiuni” a coaliţiei guvernamentale la vot, a apărut o nouă varianta de lucru în acest sens.

Traian Igaş a propus, astfel, Guvernului ca unele structuri din MAI să se comaseze. Motivul ar fi că cele 9.500 de posturi mult disputate ar dispărea din schemă. Igaş ar vrea, de exemplu, ca DGIPI şi DGA să devină o singură structură, iar posturile de execuţie din instituţia nou înfiinţată ar urma să se ocupe prin concurs. În acest fel va exista posibilitatea radierii unui număr semnificativ de posturi.

Printre altele Igaş a propus şi extinderea competenţelor pentru unele structuri din cadrul ministerului, astfel ca, Direcţia Generală Anticorupţie ar urma să se ocupe şi de autorităţile administraţiei publice locale.

1 COMENTARIU

  1. iar bai nea zarnescule in versuri?acu’sa venim la oile noastre,nu trebuie lege ptr.disponibilizarea asa zisilor politisti,este suficient sa le dea test cu tabla inmultirii…sau sa-i puna sa planteze un pom.pai nu stiti celebra vorba”cu verdele-n sus”?li se explica politailor cum sa planteze pomul,verdele trebuie sa fie in sus,negrul(radacina) in jos…sa vezi citi pica testul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.