Intr-o vizita la Giurgiu, Emil Boc, prim-ministrul Romaniei, a fost asteptat de un grup de cetateni dornici sa schimbe cateva vorbe cu domnia sa. Ce au primit in schimb, i-a lasat cu gurile cascate pana si pe agentii de securitate care-l pazeau pe Boc ca pe nestematele coroanei Marii Britanii, dand nastere unui moment de tacere, unic la astfel de evenimente.

Trecand peste faptul ca premierul n-a catadicsit nici macar sa mimeze vreo tentativa de intampinare, salut sau binete fata de oamenii care, de exemplu, i-au votat partidul, recte PDL, acesta s-a dus glont spre gloata, cu mana`n sold, primele cuvinte ale domniei sale catre popor fiind : “Cine-i membru PSD de-aicea”.

Dupa raspunsul “suntem cetateni ai acestei tari”, element potential lamuritor, privind apartenenta la neamul romanesc a hoardei ofuscate care-i tinea calea domniei sale, premierul Emil Boc i-a mai intrebat o data, acelasi lucru, motivand ca vrea sa stie daca-i o discutie politica sau una cetateneasca.

Manifestandu-si uimirea si probabil nelamurirea la derapajul verbal si mintal al primului ministru, poporul s-a exprimat, spunand ca apartenenta politica a gloatei este colorata. “Care nu-i membru PSD de-aicea”, a continuat domnul Boc, lansand ipoteza c-ar vrea sa-l ia acasa pe cel care ridica mana. In lipsa unui raspuns multumitor, domnul Boc spune ingaduitor: “Io va respect, indiferent ca sunteti membrii PSD in sensul de cetateni ai acestei tari, io va respect.” Despre ce alt sens vorbea domnul Boc, ramane un mister, care inconjoara, din pacate, majoritatea reprezentantilor Puterii.

2 COMENTARII

  1. un nesimtit, un magar care se plimba in limuzine de lux si care e unealta cercurilor de interese a pdl-ului, astia trebuie sa dispara din viata publica… ne-au adus la sapa de lemn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.