După toate aceste spectaculoase rețineri operate de DNA în dosarul ”Constanța” urmează, cel mai probabil, arestarea ”unui pește mare din opoziție”, afirmă senatoarea social-democrată Olguța Vasilescu, pe Facebook.

”Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu cred ca dupa retinerile astea spectaculose (un senator luat din toale la prima ora, un secretar general MAI si un primar – toti PDL), urmeaza un peste mare din opozitie. Comunicarea e pregatita: daca l-a luat DNA-ul pe finul lui Basescu, credeti ca mai poate fi ceva politic?”, întreabă Olguța Vasilescu.

3 COMENTARII

  1. mai pe surse,de cind a ajuns parasuta asta de la craiova sa emita mari ipoteze si voi sa va uitati in gura ei?am inceput sa ma intreb daca kurva ce a facut cariera cu gura sau cu mizda nu e folosita cumva de sri asa cum kurva cealalta era folosita de sarpele cu ochelari in compromiterea ambasadorului vetogvalia,la juncanca ma refer.este indeobste cunoscut cum serviciile se folosesc de parasute gen jucan,vasileasca,aia de la pin,in compromiterea unor politicieni corupti.adica,scopul scuza mijloacele ia kurvele fac cariera politica.

  2. d i v e r s i u n e curata bate campii doamna de la pcr psd mizeaza pe sensibilitatea populatiei care insa nu mai e fraiera si la o adica nu i nimic cu ei la z d u p daca nu acum atunci cand

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.