Opoziţia a finalizat textul unei alte moţiuni simple, ce va fi depusă de această dată la Camera Deputaţilor. Autorii moţiunii simple pe etnobotanice îşi motivează gestul prin faptul că prin consumul acestor plante se generează adevărate tragedii în societatea românească, în special în rândul tinerilor consumatori si a familiilor acestora. Deasemenea, în document se mai atrage atenţia că prin creşterea consumului de droguri de la 1.1% în 2006 la 2.7% în 2010, România a ajuns pe locul 10 din 28 de ţări la capitolul deceselor survenite pe fondul consumului de astfel de substanţe si pe locul 4 ca numar de consumatori. O contribuţie majoră a avut-o aici şi consumul de plante etnobotanice, o contribuţie care nu poate fi decât estimată, întrucât Ministerul Sănătăţii a refuzat să facă publică lista deceselor cauzate de etnobotanice!

5 COMENTARII

  1. pedelicul un partid corupt pina in maduva oaselor primeste lectii de la uslasi,o adunatura de pripas care nu stie ce motiuni care mai de care mai penibile sa mai promoveze,doar,doar…apoi intre tuse(pdl)si junghi(usl) cred ca o sa se aleaga tot tusea…cu poanta mongoloidul,cu porumbacu crin si kotoiul felix,opozitia va mai sta pe tusa inca mult si bine.nu sunt credibili basca asupra lor pluteste un miros de kgb moscovit de te trazneste la nari.

  2. motiunea usl adica uslasii ,usla =unitate de terorizarea poporului roman asta era inainte de 1989 asta sunt si astazi dar cu alte personaje,niste nemernici fara scrupule ce vor ajunge la groapa istoriei.

  3. ori cum pdl a facut numai rau nu zic ca cei lalti care au fost inainte au facut bine darnici cum a facut pdl de cind e la putere scaderi de salari oameni dati afara din servicii coruptia a inflorit puteric liber la cuvint nu mai esti ca iti face dosar locuri de munca stop ori cum na fost bine nici inainte si nici acum si nu va fi bine nici odata indiferent cine va conduce aceasta tara saraca prostituata amarita bagaboanta o tara plina de tigani de romince care se fac pe bani pe unde apuca o tara de romani boschetari o tara care se face cea ce se vrea din ia rominia este la fel ca o fata de centura care nu are chiloti pe ia si fie care ai salata fustita siai pica gaurica

  4. dute fa la puscarie tu si boiangiu care amincat bani consiliului judetean tu cit de desteapta esti vai de mama ta de prapadita de pdelista infocata taci dracu din gura fa lili bat ca puti a transpiratie ce trbuie sa gindesc ca osa mai smecheriti iar alegerile viitoare sa gindesc ca ne mai luati din salari ca ne dati afara din servicii ca ne scumpiti alimentele si ca voi pedelisti o duceti bine fai nesimtita dracului dute dracu de imputita ce esti nu vezi ca tara noastra a ajuns de cacat din cauza voastra ca voi administrati intrun mod foerte prost organizat nu vezi scandalul din vamii ai vazut fai timpito nepoata lu base ca e implicata in smecheri ai vajutfa handicapato ca roberta anastase anumarat gresit intentionat unele voturi in parlament base a vindut flota emil boc e prostu lu base face ce vrea el zici ca e prostituata lui udrea a cheltit o gramada de bani pe frunza ritzi a cheltuit bani aiurea si tu proasto ce esti le ti tira ca de te tine la servici si pe alti ia dat afara ia zi fa lesinato cind ati organizat concursul acela cu 3 saptmini in urma ca de voi a fost organizat nu de directia sportiva de ce nati dat la uni din ei premi sa iti fie rusine puturoaso

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.