Deputatul PDL Dan Păsat, din nou în centrul atenţiei! Potrivit unor stenograme din dosarul de şantaj deschis împotriva lui, deputatul PDL ar fi apelat la serviciile unor prostituate. Şi nu singur, ci alături de colegul său de partid Bogdan Cantaragiu.

Procurorii anticorupţie l-au interceptat pe deputatul PDL Dan Păsat, de altfel căsătorit, atunci când îi cerea unui proxenet două prostituate! Motivul? Cei doi deputaţi PDL aveau nevoie de companie într-o vacanţă la Poiana Braşov!

Păsat a negociat pentru tinerele respective! Deputatul democrat-liberal a fost interceptat atunci când îi spunea unui anume Vasile Crăciun cum trebuie să arate cele două dame de companie.
„Şi sunt aranjate, ă…, sunt finuţe, aşa, sau sunt d-astea femeia şnur?”, spunea Păsat, potrivit rechizitoriului DNA.
Cei doi au stabilit şi tariful plătit de Păsat şi Cantaragiu pentru vacanţa care urma să fie petrecută în compania celor două tinere – 500 de euro în total, sau 100 de euro pe oră.

Procurorii continuă cercetările faţă de Vasile Crăciun pentru proxenetism.

Deputatul Dan Păsat a fost trimis în judecată, la începutul lunii aprilie, pentru trei infracţiuni de şantaj şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia.

2 COMENTARII

  1. uuuuuuu pentru stergerea mesjului uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.