Ah, pardon! Imaginile sunt de la Eros Show 2011. Care e tot un congres, dar al vedetelor porno de data asta.  Se desfăşoară în paralel cu reuniunea PDL şi, dacă-mi este permis, nu sunt mari diferente, si daca tot eram prin Bucuresti, si daca la PDL nu am avut nici o satisfactie, si daca tot voiam sa beau o bere intr-o companie placuta… Ca de la PDL sigur nu apuci nimic 🙂 Se permite ?

UPDATE: Plec acasa, imi vine sa vars, jumatate din sala de aici e plina de PDL-isti pe care ii recunosc de la congres. Boc o sti de cine a fost ales? Sau astia sunt oamenii lui Blaga ?

Update 2. Sa fi anticipat asta organizatorii Eros Show 2011 ?!

Va rog nu interpretati imaginile si nu incercati sa identificati personajele 🙂

Sursa: Sutu.ro

6 COMENTARII

 1. iti vine sa versi mai „pe surse”?ia putina vitamina usl si poate iti trece,sau uita-te pe i-realitatea si la antena kotoiului felix si precis ca o sa te simti mult mai confortabil.

 2. Ce n-am retinut eu din umagini : in prima inteleg ca e pedeleul, care le-o arata la toti, dar, in a doua , care e panta si care antonescu

 3. Prietene, stii cum esti tu?
  Exact ca aia care au facut sex oral femeilor si nu recunosc.Se dau de virgini la limba, dar ei de fapt sunt in al 9-lea cer cand o fac…

  Articol din care denota disperarea, ca de obicei…

 4. P.S.

  Cum se numea foaia aia pe care o scriai la Securitate? Nota informativa parca, nu?!
  Si tu parca erai sursa, asemanator cu ‘pe surse’, nu?!

  Ce vremuri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.