Din ziua de Duminică, până şi în zonele mai reci, cum este litoralul, mercurul va urca la 19-20 de grade. În zone însă precum Banatul, Oltenia şi sudul Munteniei, vom avea parte de-a dreptul de arşiţă, cu vârfuri termice şi de 28, dacă nu chiar 30 de grade. Asta în condiţiile în care soarele este foarte puţin umbrit de nori, iar ploi ar putea fi doar izolat pe la munte. Tabloul meteo se va schimba însă după căderea serii, când se vor reporni ploile în vest mai ales, unde nu vor lipsi nici condiţiile de grindină.

Giurgiuvenii vor avea parte duminică de o maximă de 26-27 de grade, iar norii care vor mai răcori atmosfera după amiază nu vor aduce nicio ploaie.

Ziua de luni ne aduce vreme caldă în toată ţara, cu maxime de la 22 de grade în Baia Mare până la 29 de grade la Giurgiu, Călăraşi sau Alexandria. E drept, pe litoral e mai răcoare, cu maxime de 17-18 grade. Dar, după soarele de duminică, luni, norii strâng rândurile şi lasă ploi şi chiar grindină mai ales în Banat, Crişana şi Maramureş, pentru ca seara să avem astfel de fenomene şi în Transilvania, Moldova şi Oltenia.

Asadar de  luni, la Giurgiu se face încă şi mai cald, cu o maximă de 28-30 de grade, fără vânt şi fără ploi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.