Asa cum martea din post nu lipseste si nici paispe din carti, si eu nu am avut stare astazi acasa si m-am infiltrat printre participantii la congresul PDL folosind o apropiere de nume cu un delegat la congres din judetul Teleorman.

Prima impresie care m-a socat a fost reactia lui Vasile Blaga la momentul discursului lui Emil Boc. Nebunia de aplauaze din sala l-a infuriat pe buldog in asa hal incat nu a rezistat presiunii si rosu de furie a parasit sala impingand efectiv pesoanele care ii statea in cale. Nu am reusit sa vad unde s-a dus dar sigur are un comandament undeva in una din salile astea uriase de pe aici .

Ora 16. oo delegatii la congres au cedat deja in fata plictiselii si sunt mai mult pe afara decat in sala. Aproape jumatare din participanti misuna pe holuri unde… inca se pune cate ceva la cale. Cartile nu par a fi facute inca. Bisericutele si formatorii de opinie alearga printre grupuri luand puslul si incercad sa convinga ultimii nehotarati.

Ora 17 15. Ministrul Funeriu isi da arama pe fata. Dupa ce a plictisit si s-a plictisit de moarte a luat microfonul unei jurnaliste prietene ( de la B1 TV ) si face pe mascariciul prin holuri jucandu-se de-a jurnalistul si mimand cum ia interviuri unora dintre colegi. Sincer si eu simt ca cedez de plictiseala. Am facut si cateva poze dar nu am cum sa le incarc pentru ca  orice conexiune la net este exploatata la maxim iar uneori nici la tel nu este semnal.

ora 18 00 Lucrurile par să se acutizeze odată cu apropierea orei la care delegaţii la Convenţia Naţională a PDL urmeaza sa voteze. Ultimele ştiri indică o luptă pe viaţă şi pe moarte între cele două tabere, mai ales după atacurile sub centură între componenţii celor două principale moţiuni. Surse din Tabăra lui Vasile Blaga au declarat pentru pesurse.ro că în cazul în care Vasile Blaga va piede alegerile cu siguranţă va fi furat la vot şi atunci nici un membru al echipei sale nu va mai candida pentru vreo funcţie în cadrul Comitetului Naţional de conducere de mâine.

Emil Boc a mai luat un mandat de şef în Modrogan Nr.1 Rezultatele arată clar că banii guvermentali au făcut minuni:

Emil Boc – 855 de voturi

Vasile Blaga – 498 de voturi

Theodor Paleologu – 55 de voturi

Total voturi valabil exprimate: 1408 voturi

De acum începe greul. Tabăra Blaga se va retrage probabil de la orice candidatură şi îi va lăsa pe oamenii lui Boc să îşi asume în integralitate conducerea partidului şi a Guvernului.

Si ince ceva: Ce miscare politica va face de acum Vasile Blaga, ce miscare politica va face de acum Mihai Dobre ?

Se reconfigureza cumva scena politica ?

7 COMENTARII

 1. 1. Pfooa cum te-ai infiltrat tu….
  2. Nu o aburi in stil de securist, ca peste tot, la toate partidele e asa…
  3. Nu contesta nimeni ca Funeriu e un idiot, n-ai inventat tu roata…
  4. Voi, activistii astia de partid, fie ca sunteti comunisti…scuze…pesedei sau ”bravii” pedelisti sau „neprihanitii’ de penelisti, aveti asa…un umor aparte…
  5. Pacat de tarisoara asta, STIMATA REDACTIE, cum ar spune domnu’ Zarnescu, ca a avut parte de un popor care si-a batut joc de ea si de niste conducatori asisderea…

  Imi pare rau, stiu sa numar pana la 5, mai era ceva de zis, da’ lasa…

 2. „pe surse”cum le sti tu pe toate mon ser!ca u om mare.pe scurt,va iesi boc,buldogul va veni cu coada intre picioare si va linge mina stapinului si stapinul,tata,e unul singur,ala de va face sa suferiti atita,cu toate cele 55 procente din sondaje.ii mai zic numele?

 3. D.A. ce argumente beton ai…mai ai frati p-acasa?tot asa de kulti ca tine?uite mai istetule ca iesi ala pe care la vrut sefu’ si sefu e ala de va pus cu botu’pe labe,uslasule!nu trebuie sa tin cu pedelicu,sunt sigur ca uslasii prorusi o vor lua in bot la anu in ciuda tuturor sondajelor mincinoase.cartile sunt facute in alta parte,istetule.

 4. @sisu la fel de analfabet ca DA si ca mai multi de pe aici,clone de-ale lui „pe surse”.doar citeva exemple a-ti…in loc de ati,daia(comuna?)in loc de d-aia.hai,treci la tabla si scrie de 1000 ori”sunt un creti analfabet(pleonasm)uslas.

 5. ptiu,bata-te norocul sa te bata mai sisule!bashtept te-a mai fatat ma-ta,adicatele ne scri noua in jargon…bah,mai bine creier portocaliu decit rosu de la moscova,pai mai cretinache,cum vine mah sa amesteci liberalism(pnl)cu comunism rosu(psd)si securism jegos(felix-conserva)?ghiveciul asta crezi tu ca va cistiga alegerile?biet naiv ce esti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.