Astăzi pesurse.ro va fi prezent la Convenţia Naţională a PDL. Cele mai fierbinţi informaţii despre ceea ce se întâmplă în spatele a ceea ce vedeţi la TV o să le găsiţi aici. Înainte de asta câteva date poate că ar fi interesante. Principalele tabere sunt sensibil egale şi probabil că prezenţa şefului statului va face diferenţa… sau poate dimpotrivă. Oricum… Traian Băsescu mai calcă încă o tură Constituţia în picioare. Deocamdată la bursa pariurilor preşedinte al PDL va fi Emil Boc.

Din informaţii pe surse din cadrul organizatorilor Convenţiei, dar şi a unor înalţi responsabili de la Camera Deputaţilor a reieşit faptul că votul va fi controlat la sânge. Pe lângă pixurile de diferite culori, observatorii taberelor care se vor uita vigilenţi ce şi cum… se spune că încabinele de vot ar fi fost instalate ieri camere de luat vederi. Dacă informaţiile noastre sunt corecte, operaţiunea s-ar fi făcut ieri între orele 10-13.

O atenţie aparte s-a acordat şi imaginii. PDL va avea propriul sistem de transmisie a Convenţiei, iar televiziunile vor cam fi obligate să transmită ce vor ei. În sală vor avea acces doar două camere pentru fiecare post TV, iar mişcarea reporterilor a fost limitată la maximum pentru nu putea surprinde delegaţi dormind, aplauze contra sau strigăte… etc

Cele două tabere au acordat o atenţie deosebită şi şicanării adversarului. În timpul principalelor discursuri s-a „comandat” apluaze prelungite şi nu numai. De asemenea s-a discutat foarte mult pe felul în care vor fi aşezate delegaţiile judeţelor în sală… astfel încât presiunea asupra celor din tabăra adversă să fie mai pronunţată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.