Culmea ar fi sa voteze cu Teodor Paleologu !

Nici nu trece o minciuna ca si apare o alta mai rea din partea partidului care ne-a mancat zilele si ne-a distrus viata pe multi ani de acum incolo !

Cu toate ca ne-a livrat  rapid ca nu mai este in PDL , ca este suspendat, autosuspendat sau pe suspensii, Dan Pasat se pare ca se regaseste in lista delegatilor de la Giurgiu la congresul PDL unde trebuie sa-si voteze echipa care il tolereaza, sustine si sprijina sa aibe libertate a de a vota!

Culmea ar fi ca intelectualul Pasat, avocat ca si profesie, sa voteze cu Teodor Paleolog din ratiunea de a se regasi mai repede langa un intelectual de familie buna decat langa o echipa de hoti, care mai presus de toate ne-a furat sperantele si viitorul. Astept pareri in acest sens ! 🙂

4 COMENTARII

  1. Dar cretinul din primarie nu ne-a furat sperantele si viitorul? Nu o mai dati aiurea numai pe un partid, o tineti langa, chiar nu va mai saturati?!

  2. cu dan pasat la puscarie ca si alegerile parlamentare si afacerile care le are au fost prin frauda sal ia si pe neansu victor care e tot la fel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.