Reţeaua de magazine Mic.ro, controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu, recrutează  10 asistenţi de vânzări pentru magazinele pe care le va deschide in curand in Giurgiu!

Magazinele Mic.ro spre diferenta de hipermaketuri sunt magazine de cartier amplasate in zone cu flux comercial intens si substituie cumva magazinele de la coltul blocului, ultimele redute ale privatizarii autohtone.

Nu ar fi de mirare ca in urma aparitiei acestor magazine sa constatam disparitia de pe piata a unor magazine de cartier la care eram obisnuiti pentru cosul zilnic.

3 COMENTARII

  1. O treaba excelenta a autoritatilor locale care, dupa 15 ani de intensa activitate si preocupare pentru dezvoltarea ecomomica si industriala a orasului, a socotit ca aenit vremea ca giurgiuvenii sa si cheltuie banii pe care i-au castigat din munca lor. Nu de alta dar, o crestere sanatoasa a consumului, vine din dezvoltare economica.
    Felicit inca o data pe mult iubitul si stimatul nostru primar pentru abnegatia si devotamentul cu care a slujit interesul suprem al acestei comunitati: bunastarea giurgiuvenilor si nu a uneo clici de profitori care sa se imbogateasca pe seama oamenilor muncii.
    Tot inainte!

  2. nea zarnescule,da-te bine pe linga mafiotul paturiciu,poate iti acorda si matale o bursa de studii unde sa te duci si sa inveti sa scri in proza,nu in versuri ca m-ai inebunit!

  3. am lucrat 7 ani in spania, caserie ,relatii cu clientii,in supermarket .vanzatoare receptionera caut un loc de munca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.