De la Adrian Nastase citire:“Din cate stiu eu, Delegatia FMI nu ne-a contactat pentru a ne cere opinia in legatura cu un text pe care, oricum, il tin secret. Un text care, din informatiile mele, cel putin in varianta din 3 mai, este extrem de dur ( inclusiv in ceea ce priveste “reforma” in domeniul medical, pentru perioada 2010-2013 – numar de paturi, cheltuieli cu medicamentele,  cu medicii, reduceri cu 0,8% din PIB ,  prin reducerea cheltuielilor sociale,  prin disponibilizari in societatile de stat, inclusiv pregatirea pentru privatizare a transportului CFR marfa, a inceperii privatizarii TAROM, masuri dure in sectorul energetic – inclusiv la Oltchim). De aceea, m-am gandit sa pregatesc o NOTA – Pro Memoria – cu unele observatii in legatura cu felul in care este condusa, de sapte ani, politica economica a Romaniei de catre Regimul Basescu.”

Iata acum ce a spus la televiziunea publica Basescu, intrebat fiind despre acest comentariu:

Mihai Rădulescu:  Apropo de clasa politică şi de acest acord, dacă ne uităm pe blogul lui Adrian Năstase, populaţia spunea – ar trebui să se aştepte la măsuri chiar mai dure decât a anunţat Jeffrey Franks. Potrivit fostului premier, FMI deţine un document extrem de dur despre România privind perioada 2010-2013, pe care îl ţine secret. Deci există un program mai dur decât ăsta, pe care… secret?

Traian Băsescu: Nu, nu. Astea intră în propaganda de tip bolşevic, să sperii. De fapt, foarte mulţi au vrut să fie un eşec, România să intre în derapaj. Şi ştiţi foarte bine, au fost trusturi de presă, care primul obiectiv a fost descurajarea populaţiei, prăbuşirea moralului populaţiei şi sădirea neîncrederii în Guvern. Uite că acest Guvern a reuşit să tracteze România din criză, împotriva voinţei foarte multora.”

Si iata acum documentul la care m-am referit. Un document care a fost trimis guvernului roman pentru ca guvernul roman sa si-l insuseasca si sa-l trimita apoi, oficial, la Washington. Un document care a mai suferit unele modificari in urma negocierilor din ultimile zile.

Judecati singuri afirmatiile lui Basescu. Veti spune: Cum poti sa ai incredere intr-un contrabandist, obisnuit sa minta si sa insele,  ajuns in fruntea tarii?  Nu vreau sa ma pronunt.

2 COMENTARII

  1. dle Nastase esti jalnic nu credeam ca ai sa ajungi la asa decadere din pozitia pe care ai avuto.Consateanul si prietenul dvstra dl Bivolaru MISA a avut mai multa demnitate,bravo lui ,rusinica tie.

  2. bolsevic ce cuvant antic dar ma rog fie bolsevici sunt toti ziaristii din presa scrisa si audio vizual care zi de zi de dim pana seara scriu si vb doar de steaua mai ales si dinamo alte echipe ptr ei nu mai exista in tara asta m u c l e s provincia e iar la putere galati timisoara vaslui real giulesti nedias astra ploiesti viitoare giurgiu tg mures u cluj steaua si dinamo sunt de mult fantome ale trecutului care trecut b o l s e v i c cei multi au fost manipulati 60 de ani doar cu steaua si dinamo un atentat la cultura si civilizatia sportului rege din r o m a n i a asta e bolsevism curat murdar rusine ziaristilor care si au lasat creierele spalate hai provincia romana jos cu cluburile fantoma b r a v o g a l a t i et company lasati l pe nastase si base ca nu mai sant de mult ai nostrii ne au vandut si tradat amandoi de mult doi fanatici bolsevici instruiti la cursurile bui silviu brukan traiasca fotbalul ronanesc fara steaua si dinamo fara vastase si base uitati i si nu uitati tot banatul e fruncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.