Încet şi sigur se apropie data Convenţiei Naţionale a PDL. Ambele tabere îşi clamează victoria şi spun că stau foarte bine la nivelul susţinerii organizaţiilor teritoriale. Oamenii lui Emil Boc sunt deja siguri de victorie, în timp ce cei ai lui Vasile Blaga sunt puţin pe gânduri. „Dacă vine preşedintele la Convenţie totul e pierdut!”, a declarat pentru pesurse.com un important membru al Taberei Blaga. „Ce poţi să mai faci dacă vine şi spune că trebuie să îl votăm cu toţii pe pitic? Ura şi la gară!„, a mai spus omul celui supranumit Buldogul.

Tabăra Blaga estimează plecări, dar nu masive. „Vor pleca după ştiinţa mea cam 7-8 senatori care discută deja cu Ponta şi cu Crin, iar de la deputaţi un număr sensibil la fel.„, a calculat aceeaşi persoană care a mai estimat că vor fi probleme mari de legitimitate a partidului la guvernare în perioada următoare dacă Emil Boc va rămâne la conducere.

Ce se va întâmpla probabil că ne va spune şi şeful statului în această seară în LIVE de la TVR1, unde şi-a comandat o apariţie pentru a indica poporului pdl-ist ce şi cum să facă.

2 COMENTARII

  1. nu pleaca nimeni fara riscul de a fi cercetat de dna,doar nu credeti ca astia din pedelic sunt niste fecioare neprihanite.cine pleaca,o cam b.l. ste,asa ca,vorba olteanului,nu prea…cred ca or sa plece.

  2. Cat sa mai reziste si p.d.l.icul la dezastrul produs deja.Orice s-ar intampla la „marea conventie” tot vor fi plecari si pardon dle buldog ,nu putini vor fi aceea care-si vor gasi locul in opozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.