24 COMENTARII

 1. Foarte frumos din partea voastra. Poate asa va calificati si voi in vreo activitate folositoare omului pana acum oricum nu ati facut nimic si nu ati fost in stare de nimic.

 2. Bravo vouă… Mă bucur ca la PSD se întâmpla acțiuni care ne privesc pe noi, oamenii. E pentru prima data când oamenii din PSD fac politica cu fata către noi. Cred ca e un merit al noii echipe.

 3. Si inca ceva…asta aviz amatorilor fosti psd-isti si actuali infocati pnl-listi…nu va este si voua dor de o astfel de organizare-mobilizare , mai ales ca atunci cand erati si voi, nu va ieseau treburi de genul asta?
  PS: Dorele, nu-i asa ca esti invidios?

 4. P.S.D. cel mai tare partid giurgiuvean.Tineti-o tot asa. Actiunea voastra ar trebui sa fie un ex pentru toti cei care confunda cosul de gunoi cu spatiul public.

 5. Pt. nedumerirea voastra…l-am amintit pe dorel deoarece a fost singurul care a varsat lacrimi pt PSD.

 6. Si fostii psd-isti trag la… hai sa facem concurs de rime,sa vedem care dintre cititori o gaseste pe cea mai potrivita

 7. foarte buna initiativa, va felicit pentru asta, dar nu vad ce lagatura are „mizeria porocalie” cu ce ati facut voi, din cate imi amintesc eu si majoritatea giurgiuvenilor voi si cu pnl actualul USL ati avut fraiele in Giurgiu din 90′.

 8. PSD, TSD a facut o actiune corecta si frumoasa, care e treaba cu PNL? Acum a strans la gunoi, iar daca voi politizati aceasta actiune, sunteti tampiti!

 9. 1. Începem curăţenia în România!
  2. Acum, doar în natură. După ce ajungem la putere, continuăm curăţenia şi în politică!
  3. Această acţiune este doar un simbol. Este un simbol al luptei cu minciuna, incompetenţa şi demagogia.
  4. Această acţiune se va încheia după alegeri, când PDL va fi curăţat de la guvernare de votul oamenilor.

  Acum poate intelegeti legătura cu mizeria portocalie

 10. @nicu.ce zasesi?curatenie in politica cind o sa ajungeti voi la putere?unde joaca filmul asta cu puterea,taica?

 11. alt eu cred ca esti alt prost ….printre multi alti …actiunea de 1 mai a mai avut o continuarea si trebuia sa se ocupe cineva si acolo,dak esti asa bine informat probabil ai observat ca lipsesc din poze mai multi tineri din organizatie nu doar Palalau…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.