În pădurea Comana din Judetul Giurgiu au apărut  deja tarifele de intrare. Nişte băieţi deştepţi de la Regia Pădurilor jupoaie turistul de o groază de bani. În lei şi în euro. Aş înţelege, la o adică, să fie nişte taxe de acces, dar să şi primesc ceva în schimb. Ceva, orice, care să justifice banii încasaţi. În afară de praful de pe drum, mizeria turiştilor nesimţiţi şi un sac negru de gunoi care se dă cu bonul fiscal, n-am primit nimic în schimbul taxei de 18 lei la intrare. Ce ziceti de asta doamna ministru Udrea ? sursa sutu.ro

2 COMENTARII

  1. si cam ce ati vrea sa primiti in afara de acel bon fiscal (dovada unde va sunt banii) si acel sac de gunoi (bine ca noi suntem romani si cam degeaba avem sacul de gunoi), in afara de aceste lucruri nu vad care va este deranjul… aaaa ca este primar pedelist si de aia sariti ca friptura pe gratar.

  2. bine ca va intereseaza taxa de la Comana, unde te duci o data pe an, sau poate unii niciodata, dar nu va deranjeaza ca la parcarile din Giurgiu ti se da o chitanta care are exact valoarea hartiei igienice folosite. Are dreptate B., macar bonul fiscal arata ca incasarile sunt inregistrate undeva , pe cand la Giurgiu, cati bani se incaseaza din taxa de parcare si unde se duc banii? Are cineva o evidenta? Hotie pe fata.De ce nu ziceti nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.