Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, o intreaba pe Elena Udrea unde era intre anii 2000-2004 cand actualii sustinatori ai lui Vasile Blaga se „bateau pe viata si pe moarte cu PSD”, in replica la acuzatiile acesteia, referitoare la un „blat” al lui Blaga cu „teleopozitia”.

„Daca acestea sunt declaratii oficiale, atunci am o intrebare: Unde era doamna Udrea intre anii 2000 si 2004, cand majoritatea sustinatorilor lui Vasile Blaga alaturi de Traian Basescu se bateau pe viata si pe moarte cu un PSD hotarat sa desfiinteze PD”, a spus Cezar Preda, citat de Mediafax si preluat de Romania Libera.

Declaratiile au fost facute la Gura Humorului, unde vicepresedintele PD-L il insoteste in campania electorala interna pe Vasile Blaga, in vederea alegerilor din 14 mai pentru sefia PD-L.

Alaturi de Blaga s-au mai aflat Sorin Frunzaverde,Costica Canacheu, Mihaela Popa si Cristian Boureanu.

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, joi seara, la Craiova, ca il sustine pe Emil Boc la sefia partidului pentru ca formatiunea democrat-liberala are nevoie de un om care „sa bata cu pumnul in masa” in afara partidului, si nu de un lider care sa faca „blat” cu opozitia si „teleopozitia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.