Este o înscenare creată în laboratoarele Cotroceniului. Când am ajuns dimineață la Tribunal, mandatele de arestare erau deja pregătite. Acest puști, Ghiță, este o unealtă a Serviciilor. Luni i-am pregătit și eu o surpriză domnului Traian Băsescu„, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu. Evident că toată lumea se gândeşte şi se fac pariuri pe ceea ce va prezenta mogulul luni… dacă va prezenta.

Habar nu am ce va fi… dar un cititor ne trimite o posibilă explicaţie:

Buna seara,

In 1998 la hotelul Intercontinental din Bucuresti s-ar fi intalnit Vantu cu Basescu, pt. a-i da bani din FNI Nu stiu suma ,oricum ar fi mare, ideea este ca atunci Vantu l-ar fi filmat pe Basescu .

Vantu ar avea aceasta filmare!

Ştiind că întotdeauna mogulul înregistrează sau filmează întânirile şi discuţiile (sau şi una şi alta)… nu bag mâna în foc că nu e aşa. Om vedea luni…

In replica, Turcescu si Cristoiu sustin ca „surpriza” lui Vantu pentru Traian Basescu ar fi vanzarea Realitatii TV catre un om de afaceri din Moldova, care ar fi implicat si in PublikaTv, televiziunea infiintata la Chisinau de Vantu. sursa pesurse.ro

2 COMENTARII

  1. Nene Vantule cu banii nostrii ce ai avut?De ce nu ne dai ce e al nostru mare patron ,sau ne ameniti si pe noi ca ne omori?Dumnezeu sa-ti dea ce meriti ,nimeni nu pleaca de pe lumea asta pana nu plateste ce a facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.