Astazi,incepand cu oara 14, intr-o conferinta de presa ce a avut loc la sediul PSD Giurgiu, primvicepresedintele PSD Emil Vuca a prezentat presei giurgiuvene actiunea Social-Democrata  intitulata :1 MAI ZIUA MUNCII VERZI ,,Strangem mizeria portocalie” Despre continutul acestui proiect domnul Emil Vuca ne-a spus:

Zua de 1 Mai va fi marcata de catre Partidul Social Democrat printr-o campanie ce se desfasoara in fiecare judet din tara.

Campania ,, 1 Mai-Ziua muncii verzi” va fi organizata, la Giurgiu, de catre Organizatia Judeteana a PSD,Tineretul Social Democrat Giurgiu, Organizatia Locala a PSD Giurgiu.

In cadrul Acestei campanii, in data de 1 Mai, Organizatia Judeteana a PSD Giurgiu va organiza un evenimentla care vor fi colectate gunoaiele de pe un spatiu de interes public, actiune dublata de plantarea unor copaci.

Partidul Social Democrat doreste ca 1 Mai sa reprezinte un preambul pentru actiunile din saptamana premergatoare Congresului PDL, in care vor fi prezentate problemele liderilor marcanti democrat-liberali.

1 Mai reprezinta un moment de inceput pentru o ,,misiune” care se va incheia odata cu alegerile.

Mesajele campaniei,,1Mai-Ziua muncii verzi” sunt:

1.Incepem curatenia in Romania!

2.Acum, doar in natura. Dupa ce ajungem la putere, continuam curatenia si in politica!

3.Aceasta actiune este doar un simbol. Este un simbol al luptei cu minciuna, incompetenta si demagogia.

4.Aceasta actiune se va incheia dupa alegeri cand PDL va fi curatat de la guvernare de votul oamenilor.

Actiunea va debuta pe data 1 Mai ora 10 la sediul PSD Giurgiu.

La campania ,, 1 Mai-Ziua muncii verzi” sunt invitati sa aprticipe alaturi de membrii Partidului Social Democrat Giurgiu, membrii Partidului National Liberal Giurgiu, ai Partidului Conservator Giurgiu, ai organizatiilor de protectia mediului, ai Miscati Verzi, cetateni ai muncipiului Giurgiu care doresc sa se alture in acest demers, precum si reprezentanti ai mass-media .

3 COMENTARII

  1. ca stringeti mizeria,e f.bine!ca ea,mizeria,ar fi portocalie…asta e asa de campanie electorala,mizeria politica nu are culoare.voi vreti sa stringeti gunoiul facut de toti kokalarii lipsti de educatie,de simt civic,de respect ptr.natura.ori astea,mosule,nu au nici in clin nici in mineca cu portocaliul.aici este vorba de altceva dar daca va simtiti bine daca bagati si chestii politice,sa fiti sanatosi!imi aduceti aminte de vorba”drumul spre iad e pavat numai cu intentii bune”,voi aveti intentie buna,sa stringeti gunoiul,mizeria portocalie cum ziceti voi.ziceti cum vreti dar stringeti gunoiul!

  2. Care „Organizatia Locala a PSD Giurgiu”?
    Poate organizatia teritoriala sau municipala ca locale sunt 48 in municipiu….

  3. daca faci ceva bun ptr comunitate fa si taci caci oamenii vad.ce faceti dvstra se cheama fatarnicie si e pacat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.