Sorin Vîntu a declarat la Direcţia Cercetări Penale, unde va fi încarcerat, că Sebastian Ghiţă este doar „o unealtă în mâna Cotroceniului”, transmite Mediafax.ro.

„Este o înscenare creată în laboratoarele Cotroceniului. Când am ajuns dimineață la Tribunal, mandatele de arestare erau deja pregătite. Acest puști, Ghiță, este o unealtă a Serviciilor. Luni i-am pregătit și eu o surpriză domnului Traian Băsescu”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, citat de e-politic.ro

Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi, 29 aprilie, recursul procurorilor care îi acuză pe cei doi de şantajarea managerului postului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă.

Sorin Ovidiu Vîntu şi omul său de încredere, Ion Ilie Cezar vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Decizia Tribunalului, luată cu majoritate de voturi, este definitivă.

În 21 aprilie, Sorin Ovidiu Vîntu, alături de Ion Ilie Cezar, a fost reţinut, pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro lunar, acţiunea survenind unei plângeri din 4 aprilie a managerului Realitatea Media. Lui Ghiţă i s-au cerut 200.000 de euro, însă managerul Realitatea a spus că dă doar 150.000 de euro comform http://www.pesurse.com

2 COMENTARII

  1. inceputul sfirsitului ptr.tiganul schiop din roman a inceput ceva mai demultisor.acum s-a ajuns in actul 3.in actul 4 vintescu-basina va fi judecat si condamnat asta daca nu face un atac de cord in arest.de unde dreaku la schiopul asta atita inteligenta?asta a fost doar o unealta in mina adevaratilor bastepti,cei din serviciile secrete.ca intre timp si serviciile se musca intre ele…pro licurici si pro rusi,este o axioma.basina-vintu a facut parte din joc,o rotita doar.tabara pro licurici a cistigat si ca atare vintu-basina a cam belit-o(daca are ce beli!)usor,usor,tabara pro rusa pierde jocul,un semn este ca paturiciu o sa-l cam lase din brate pe porumbac,in 2012 usl-asii o vor cam lua in mina.asa se scrie istoria noua ca aia scrisa la ialta…am trait-o pe pielea noastra 50 de ani.

  2. surpriza cea mai tare ar fi daca ai inapoia ce ai furat.ai distrus oameni,familii,destine si vieti.mai ai si tupeul sa vorbesti diavole cu chip de om .sacal turbat ai ajuns la capatul drumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.