Începând cu data de 26 aprilie a.c. jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu execută misiuni de ordine şi siguranţă publică în comuna Clejani, oraşele Mihăileşti şi Bolintin Vale. În cele trei localităţi au fost constitute structuri de ordine publică, jandarmii acţionând 24 de ore din 24 pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor.

Odată cu operaţionalizarea noilor structuri, jandarmii execută misiuni de menţinere a ordinii publice în sistem integrat prin patrule mixte Jandarmerie – Poliţie în cele două oraşe din nordul judeţului, în comuna Clejani şi în localităţile arondate.

Având o prezenţă activă în mijlocul cetăţenilor, jandarmii vor organiza activităţi de prevenire a faptelor de natură contravenţională şi infracţională, vor purta discuţii cu cetăţenii pentru a identifica problemele cu care aceştia de confruntă, îi vor informa cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi consecinţele ce decurg din încălcarea dispoziţiilor legale.

Totodată jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor cu public numeros, astfel încât acestea să se desfăşoare într-un climat de siguranţă civică şi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice atunci când situaţia impune.

Cele trei structuri ale Jandarmeriei Giurgiu au fost înfiinţate în plan teritorial pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, concomitent cu menţinerea, dezvoltarea şi consolidarea climatului de securitate al comunităţii în general.

2 COMENTARII

  1. sa faca o structura si la CUCURUZU. mergeti in sat si discutati cu oamenii sa vedeti ca sunt terorizati de furturile din acest sat. nu mai au incredere in nimic, zice ca nu se rezolva oricum daca depun plangeri la politie.

  2. Sunt necesare asemenea structuri in toate comunele judetului Giurgiu.Politia nu mai poate face fata infractiunilor care s-au inmultit iar jandarmii ar trebui sa patruleze pe toate ulitele satelor unde infractorii isi fac de cap.La tara au ramas batrani bolnavi,femei vaduve multi neputinciosi sau tineri care fac naveta si lucreza in ture de noapte.Satele raman pe mana hotilor care fura tot ce gasesc in gospodariile oamenilor.Sa nu uitam de femeile batrane violate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.