În ultima vreme aud din ce în ce mai des cuvântul REVOLUŢIE. Revoluţia iasomiei a luat cu asalt Orientul şi Nordul Africii. Dictatorii cad rând pe rând… Unde nu cad se dezlănţuie iadul pe pământ şi totul sfârşeşte într-o baie de sânge. De Revoluţie, încă o Revoluţie se vorbeşte tot mai des şi în România. Sunt destui cei  care susţin că în Europa mai sunt doar doi dictatori – Alexander Grigoryevich Lukashenko şi Traian Băsescu.

Habar nu am dacă e aşa şi cine şi cum defineşte dictatura. Cert e că aud acum şi parlamentari vorbnd despre REVOLUŢIE. Unul din ei, unul care o spune direct, este senatorul Dan Şova –http://blog.dansova.ro/?p=325. El face pe blogul personal un bilanţ a ceea ce înseamnă România azi şi concluzia lui e una foarte directă – „Ne trebuie o noua revolutie, de data aceasta a mentalitatii si un proiect national.

Dar cum să revoluţionezi mentalităţile? Cum să se facă asta din moment ce abia ce românii l-au votat din nou pe acela pe care îl detestau? Cum să le spui despre schimbarea mentalităţilor acelora care îşi vând totul pe o găleată portocalie? Nu stiu ce sa spun, . . . poate avea loc o astfel de revoluţie?

Proiectul naţional? Să fie USL? Sau doar asta e doar o parte a proiectului, ceva absolut necesar, dar nu decisiv?

Sursa:pesurse.com

3 COMENTARII

  1. ha,ha,ha.avem nevoie de o noua revolutie?pai aia veche cind fu mai oameni buni?banuiesc ca intre timp s-au mai lamurit lucrurile si nu-i putem spune chestiei alaia den dec.89,a lui nea nelu,revolutie…lovilutie,da!asa ca iar intreb,care noua revolutie si cu ce ocazie?ne poate lamuri tinerelul sova?chestia lui sova imi aduse aminte de bancul vechi,cu noua revolutie agrara(inca una din multele nebuneli ale lui ceasca)o reportera tv il intraba pe nea vasile de la cap,ce parere are el de noua revolutie agrara.nea vasile zice”mai fata taichii,o noua revolutie o fi n-o fi buna da’o rascoala mai ca ar merge…”

  2. baietelul asta a cheltuit banii familiei[cabinetului] sa ajunga in parlament si debiteaza numai aiureli nu se deosebeste cu nimic de ceilalti colegi,am crezut ca daca e tanar o sa fie altfel, toti sunt la fel e vai de noi fratilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.