Astazi,25 Aprile 2011, in prezenta presedintelui PSD Giurgiu Adrian Popescu si a primvicepresedintelui PSD Emil Vuca, primarul localitatii Buturugeni, Dumitru Preda, a inaugurat baza sportiva Padureni din comuna Buturugeni, baza sportiva echipata cu nocturna precum  si cu toate standardele pentru un fotbal de calitate. De remarcat este faptul ca primarul Dumitru Preda anul trecut in septembrie inaugura  o scoala noua in Buturugeni iar lista realizarilor poate continua in ciuda faptului ca nu face parte din partidul portocaliu cel care nu permite investitiii in alte localitati decat cele conduse de reprezentanti ai partidului stat PDL.

3 COMENTARII

  1. sa vezi cite tinere talente vor fi descoperite la buturugeni!era tot ce lipsea,precum chelului tichia de margaritar.o forma de sifonat bani publici catre clientela de partid,brevet bombo nascase,imbunatatit si adaugit de penali si pedelaci.

  2. Pai la cit de bine dau aia din buturugeni lagioale pe unde se duc (adica fura si inseala) le trebuia si un stadion.Da ak intrebarea e ce va face primaru pe locu unde a dus pamintu excavat de la stadion?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.