Vineri, 22 aprilie

15,00 – Vernisarea expozitiei „File din istoria Ateneului Giurgiuvean” Foaierul Ateneului „Nicolae Balanescu”

15,30 – Simpozion cu proiectie comentata „File din istoria Ateneului Giurgiuvean” – Sala mica a Ateneului „Nicolae Balanescu”

17,00 – Vernisarea expozitiei de etnografie – Muzeul Judetean „T. Antonescu”

18,00 – Spectacol de divertisment oferit de sponsori, incheiat cu foc de artificii – scena amplasata in Piata Tricolorului. Participa: Luiza Popescu, Bambi, Adi Caval, Jean de la Craiova. In deschidere, formatiile Centrului CUltural „Ion Vinea”.

Sambata 23 aprilie

10,00 – Concursul „repere ale istoriei orasului Giurgiu”, Sala de spectacole a Centrului Cultural „Ion Vinea”

18,00 – Spectacol de divertisment oferit de sponsori, incheiat cu foc de artificii – scena amlasata in Piata Tricolorului. ParticipaLili, Unik, Daniela Gyorfi, Vali Vijelie. In deschidere, formatiile Centrului Cultural „Ion Vinea”.

Luni 25 aprilie

18,00 – Spectacol folcloric in aer liber sustinut de Ansamblul „Doina Dunarii” – Parcul „Mihai Viteazul”

4 COMENTARII

  1. pai tu nu ai sa intelegi niciodata de ce face domnul nostru iliescu asta. a piardut iar la table la BUTOANE si se simte obligat la tiganizarea orasului…

  2. ce am facut de zilele mun.giurgiu? am iesit azi si voi iesi si zilele urmatoare la o piza si o berica impreuna cu amicii la…ruse si imprejurimi.de la asa distanta sigur scarita nicovala si trompa lui eustache imi vor fi protejate de vali vijelie si de toata tiganeala.va recomand sa procedati la fel.sa-l asculte lucica pe idolul sau vijelie si pe altii cu repertoriu asemanator.

  3. Dacă organizatorii evenimentului au fost cei 2 Luciferi – Iliescu şi Ciobanu nu -i de mirare.
    Unul comunist convins celălalt lingău cu diplomă!
    Doi rahaţi , rataţi ai neamului !!!!!!!!!!!!

  4. Evenimentul de samb t 30 aprilie aduce in aten ia iubitorilor muzicii corale un repertoriu variat prezentat pe scena Ateneului Nicolae B l nescu de forma ii corale atat din ar cat i din Bulgaria. Ziua Interna ional a Dansului va fi s rb torit i la Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.