Unul dintre primarii PDL din judeţul Hunedoara, Mircea Pătrânjan, i-a spus lui Vasile Blaga la plecarea sa din sediul în care s-a desfăşurat întâlnirea: „Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu’,că ne ia dracu!”. Degeaba a încercat Vasile Blaga să îl tempereze pe primar. Replica secretarului general al PDL, aflat în judeţ să îşi prezinte moţiunea, a fost: „Nu-i voie! Nu-i voie!(…) Nu-i voie să vorbim aşa de colegi”.

Primarul a continuat: „Când ne-a ştirbit aşa…”, însă a fost întrerupt de un alt primar PDL căruia i-a replicat “Lasă-mă, mă, că eu îs de 15 ani primar şi eu nu pot să mai suport”. Vasile Blaga a intervenit atunci: „Staţi! Oamenii tocmai vă înregistrează!”, apoi a continuat să salute colegii de partid.

Un alt incident a avut loc azi-dimineaţă la debutul întâlnirii lui Vasile Blaga cu membrii Consiliului Director al PDL Hunedoara. Presa hunedoreană a fost invitată să participe la ora 10, la respectiva şedinţă, dar a fost scoasă afară şi invitată să se întoarcă la 12, la conferinţa de presă. Vasile Blaga a venit în Hunedoara să îşi prezinte moţiunea, însă se ştie deja că organizaţia judeţeană de aici este controlată din umbră de către Gheorghe Falcă. De altfel, la Conferinţa Judeţeană a PDL Hunedoara, ce a avut loc în data de 27 martie, Traian Igaş, Tiberiu Iacob Ridzi şi fostul ministru al Apărării, Mihai Stănişoară au spus că îl vor susţine la preşedinţia PDL pe Emil Boc. În acelaşi timp, noul preşedinte al PDL Hunedoara, Dorin Gligor, s-a numărat printre cei 35 de semnatari ai moţiunii lui Boc. El a declarat că s-a decis să îl susţină pe Emil Boc pentru şefia partidului pentru că echipa cu care vine premierul este cea care respectă principiile în care crede: „Eu cred în înnoirea clasei politice, în schimbarea atitudinii oamenilor politici şi a obiectivelor lor. Echipa cu care se prezintă Emil Boc corespunde mai mult aceste principii. Eu sper ca după congres echipa să fie unită”.

1 COMENTARIU

  1. eu cred ca buldogul va avea singe doar in obraji,de la beutura.nu stiu de ce,am o vaga banuiala ca buldogul se va intari precum funia in sac.in orice alte conditii,l-ar fi batut pe piticul atomic prin ko dar el nu se lupta cu piticul ci cu matrozul,acesta a dat semnalul cu cine tine si cine trebuie sa iasa.dati-mi voie sa dau pronostic sigur pe pitic ca va iesi pres.la pedelaci.pe matroz nu la invins inca nimeni in romania,mult mai tari decit buldogul blaga.o sa vedeti ca am avut fler(de parca e si greu de ghicit cine va iesi,asta e doar asa,ptr.teatru…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.