Toader Paleologu spune că scopul său nu este câștigarea președinției PDL, ci atragerea de partea sa a cât mai multor democrat-liberali astfel încât să-și poată impune ideiile. De aceea, a explicat el, și moțiunea cu care s-a înscris în alegerile interne este una ”austeră”.

”Moţiunea mea e simplă, austeră, e un fel de canon de post, o moţiune aproape călugărească. Eu nu sunt dintre cei care se bat cu încrâncenare pentru şefia partidului, eu vreau să câştig un număr de membri din fiecare organizaţie care să-mi poată permite să merg mai departe pe ideile mele”, a declarat astăzi Paleologu, citat de Agerpres.

‘Municipiul Bucureşti este cunoscut pentru cel mai mare pom de Crăciun, cei mai mulţi Moşi Crăciun, cârnatul cel mai mare, în loc să se facă centura Bucureştiului. Trebuie să acordăm o mai mare importanţă sudului ţării şi implicit judeţului Giurgiu, care este atât de aprope de Bucureşti, şi trebuie o voinţă mai fermă pentru Bucureşti”, a spus Paleologu, care și-a prezentat astăzi, la Giurgiu, moțiunea cu care candidează la șefia PDL.

7 COMENTARII

 1. Dl Paleologu a aratat ca vine din alta lume ,cea a bunului simt ,citit ,educat dar si cu umor adica tot ce trebuie sa aiba un politician ca sa se faca placut si agreat ,iar acest mare caracter a reusit azi la Giurgiu sa incante pe toata lumea.Va asteapta un viitor maret.SUCCES stimate DOMN alaturi de marea familie democrat-liberala.

 2. dl paleologu e dupa lumea ai lanta asta chiar o sa faca ce va dar la ww sau pe el pt ca face parte dintrun guvern de rahat cu doua moturi ne luat 25 la suta ne scumpit alimentele nea dus la sapa de lemn intrun cuvant si tu dom pedro al lauzi de ese draci din el ori esti membru pdl ori tea platit sai zici de bine zicear popa la cap ori tu nu le ai pe toatetu nu vezi ma in ce situatie e romania din cauza guvernantilor portocali asta de unde dreacu face parte si tu al lauzi mama mama

 3. Ca sa fiu in ton cu un „intelectual” care posteaza pe aici:

  STIMATA REDACTIE, DRAGI CONCETATENI SI TOVARASI,

  Aceasta stire m-a facut sa-mi dau seama ca azi este miercuri.Ce chestie…

 4. Site-ul asta parca s-a transformat intr-o emisiune marca Antena 3 moderata de cea mai „abstinenta” femeie din Romania, jurnalista de renume mondial dANA gRECU….

 5. sisu, DON PEDRO, clasa politica din Romania e de cacat. Toti sunt mafioti, isi fac treburile pe spinarea noastra, si noi, ca un popor retard, tinem partea unora sau altora, o parte din noi transformandu-ne in trompetisti de serviciu.Adica presa.Adica si site-ul asta.
  Adica Basescu a tras un vant, pfoaaa!Urla televiziunile si presa scrisa.
  Poporul roman sa invete sa arunce gunoiul la cos si pe urma sa faca munca de pupat cururi imbuibate….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.