Pare a fi un prim pas al fiicei preşedintelui de a intra în politică conform http://www.pesurse.com. Practic ar merge pe urmele sorei ei mai mici, care e deja europarlamentar. Potrivit colegilor de la ziarero, Ioana Băsescu a depus o cerere de înregistrare a mărcii Mişcarea Populară la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM).

Conform www.inregistrare-marci.ro cererea de înregistrare a mărcii, completată de Ioana Băsescu a fost făcuta în nume personal şi a fost depusă la data de 11.04.2011 iar, dupa finalizarea tuturor formalităţilor legale şi dacă nu va interveni nici un impediment, Ioana Băsescu va deveni unicul titular a mărcii. Şi cum marca a fost solicitată pentru clasificările NISA, clasificări solicitate de obicei de partidele politice atunci cînd îşi înregistrează mărci, respectiv 41,42,45, este lesne de dedus că se întâmplă ceva.

Ce credeţi că se întâmplă. Păi pe 14 mai e Convenţia Naţională a PDL şi probabil e vorba de vreun exit pentru vreo grupare? Să fie un partid nou sau doar un nou ONG? Ce spuneţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.