Flash-mob la Paris si miting la Berlin impotriva eutanasierii cainilor comunitari din Romania!!!!

Astazi, in jurul orei 14.00, la Berlin, in Platz der Republik 1, se organizeaza un miting pentru a sustine sterilizarea si reteritorializarea cainilor fara stapan din Romania.

La miting participa si persoane din Germania care au adoptat caini comunitari din tara noastra.

Iubitorii de animale au organizat si in urma cu cateva zile, la Paris, in fata Palatului Justitiei, un al doilea flash-mob in acelasi scop.

Sute de turisti au fost martori la flash-mob

„Evenimentul s-a desfasurat in urma cu cateva zile, a durat 45 de minute, iar, alaturi de noi, au fost persoane care s-au solidarizat cu cauza noastra. Au fost si foarte multi turisti interesati de situatia cainilor fara stapan din Romania. Am expus pe pancarte si am vorbit despre problema cainilor din Romania, despre situatia dezastruoasa din bazele de ecarisaj, cat si despre otravirea masiva cu Carbofuran, insecticid interzis in UE. Am amintit, apoi, despre lipsa totala a aplicarii legii care ar trebui sa protejeze animalele si despre metodele de a cainilor”, a declarat pentru „Green Report” Oana Ungureanu, una dintre organizatoarele Flash Mob-ului de la Paris.

Miting, astazi, la Berlin

„Astazi, in jurul orei 14.00, in Platz der Republik 1, din Berlin, va avea loc o demonstratie impotriva eutanasierii cainilor din Romania organizata si inregistrata de catre Petra Stainko, reprezentanta a iubitorilor animalelor din capitala Germaniei. Aceasta veste am aflat-o de la organizatori, care ne-au comunicat intentia lor printr-un e-mail”, a spus Carmen Arsene, vicepresedinta Federatiei Nationale de Protectie Animalelor (FNPA).

„Cainii fara stapan nu au dreptul sa traiasca in Romania, sunt ucisi, iar brutalitatea la care sunt supusi, cat si suferinta lor sunt fara margini. Vom milita impotriva eutanasierii si vom sustine sterilizarea si returnarea lor in teritoriu”, se arata in comunicatul primit de FNPA de la Berlin.

4 COMENTARII

 1. Bun titlul! Doar ca lipsa „noastră” de reacție in cazul recentului scandal de la PNL îl face pe acest dictator mediocru, LuciAnus, sa se creadă Stalin când el nu e nici măcar Ceaușescu.

  Cum sa ceri excluderea cuiva din partid, pe motiv ca, o perioada, s’a ocupat de Tatal sau, aflat pe patul de moarte?! Asta nu mai tine de regulile unui partid, ci de blasfemia unuia care se crede peste orice regula!

 2. @Alex eu aici am facut referire directa la ciinii

  care se plimba in voia lor prin oras si fac ce vor

  daca ai avea un serviciu ca al meu sa iesi dimineata pe la 4 si sa dai nas in nas cu ei cred nu sigur ai avea si tu gindire ca a mea
  asa mai neaosa sau romaneasca.
  P.S.
  IUBESC CIINII SI PISICILE dar le am la tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.