Odata cu venirea micului huidiut Boc la Giurgiu a fost anuntata si venirea actualului secretar general PDL in judetul nostru pentru a-si prezenta candidatura, a-si convinge sustinatorii sa il voteze dar si pentru a cunoaste realitatile acestui judet. Problema e ca de atunci si pana acum nimeni nu a mai spus nimic!

Ceva imi scapa! PDL Giurgiu nu are organizat nimic pana la aceasta ora, comunicatorii portocalii schimba vorba si nu amintesc nimic de aceasta vizita, serviciile nu se agita si nici politia!

Sa fie o schimbare de plan de care chiar sa nu stiu eu ? Sa vina dl Blaga la Mihailesti si nu la Giurgiu Oras ?

Sa se fi schimbat data vizitei la o data la care dl Anton sa fie prins cu treaba pe la Bucuresti?

Sau poate nu mai e nevoie sa vina pentru ca dl Cantaragiu lucreaza mai bine din umbra decat la vedere pentru obtinerea dezideratului sau politic ?

Ies prin targ si ma intorc informatii noi 🙂 daca aflati ceva inaintea mea astept vesti la comentarii 🙂

Update: Se pare ca intalnirea lui Vasile Blaga cu PDL-istii este planificata la Casa Armatei la orele 14. Deocamdata, insa, nimic nu este sigur.

Update 2: Ora 14 si omul Blaga nu a venit! 🙂 Organizarea este net superioara celei de la primirea lui Boc, prezenta mai numeroasa, revin 🙂

2 COMENTARII

  1. pentru anon sa te luam pe ….tampon ! da mai intai sa-ti dai jos chiloti aia portocalii pe care ii porti ,multumitule care esti tu multumit de ce se intampla in tara noastra !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.