Piramidele egiptenilor vin peste noi. Milimetru cu milimetru, în fiecare an. Este teoria unui cercetător olandez, care susţine că Europa se scufundăîncetul cu încetul sub Africa.

Putem privi pământul exact ca pe un autobuz muncitoresc, la prima oră a zilei. Nu mai ai loc să arunci o insulă. Plăcile tectonice sunt exact ca nişte călători nemulţumiţi. Unii mai corpolenţi, alţii mai firavi. Toţi se înghesuie, îşi dau coate şi se calcă pe bombeuri.

Câteodată, se mai şi cutremură de furie. Dar două plăci tectonice au deja o problemă personală. De milioane de ani, placa Eurasiei calcă placa Africii. Asta până acum. Africa s-a ridicat de pe scaun şi începe să ţină Europa sub papuc.

Cercetătorul de origine olandeză, Rinus Wortel, este convins că Africa nu are puterea de a strivi uriaşa Eurasie. Dar se poate apropia periculos de ea, în aşa-numitul proces de subducţie.

Astfel, dacă aveţi vreun yacht pe Marea Mediterană, ar trebui să-l mutaţi urgent. Marea ar putea dispărea şi vă veţi trezi astfel cu yacht-ul cocoţat pe o piramidă.

Şi apropo de piramide. Să nu vă mire dacă acestea vor ajunge undeva pe la Giurgiu. Să nu vă faceţi prea multe griji. Acest proces se va întinde pe o perioadă de cel puţin un milion de ani.

Cine ştie? Poate că atunci Pământul va fi doar un cartier al unui oraşgalactic, pe care am putea să-l denumim încă de pe acum – Giurgiu.

Sursa:Antena3.ro

3 COMENTARII

 1. 2015 – tiganii vor fi majoritari si oficial, ca neoficial… sunt demult…

  2016 – primarul butoane schimba legislatia, obligand populatia minoritara sa invete limba tiganeasca

  2020 – Pirmanidele din Egipt vor fi aduse la gIURGIU si puse peste turnuletele viitoarei primarii. Sa moara Spania, e cea mai shukara primarie…moo…

  2021 – ultimii tineri cu o bruma de creier pleaca din lipsa locurilor de munca, orasul ramanand sub stapanirea Marii Loje Spoitoresco-Ursaresti…

  2022 – Dunarea, de scarba, isi modifica vadul si cursul prin dealurile orasului european RUSE

  2050 – trupe speciale bulgaresti fac incursiuni in gIURGIU, culegand informatii privind starea de inteligenta a localnicilor.Animal Planet face documentare pe aceasta tema.

  Epopeea continua…

 2. @pe surse.banuiesc ca nu vei rata momentul cu un reportaj de la fata locului in direct la antena 3 sau i-realitatea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.