Diversiunea PDL este buna, dar nu tine la sursele nostre care sunt mai informate decat ale lor .

Emil Boc va ajunge la Ateneul Balanescu din Giurgiu la ora 5 (17)  si nu la ora 4 (16)cum era anuntat initial.

Diversiunea este creata de teama sindicaltelor si a oamenilor liberi din judetul Giurgiu care doresc sa il astepte in fata Ateneului Balanescu pe premierul Boc, pentru a-i multumi cu lozinci, flori, si urari de bine premierului Boc pentru ca traiesc bine iar tara este gestionata corect si in interesul cetateanului 🙂

In mai multe cercuri, in aceste momente, oamenii se pregatesc sa il intampine pe Emil Boc si isi incurajeaza toti cunoscutii si persoanele dornice sa isi exprime multumirea sa participe la intalnirea cu domnul Boc, pentru un autograf, o strangere de mana sau o fotografie de grup 🙂

Multumim din inima partidului. Unul din colegii nostri este deja la Comana iar apoi va merge si la Ateneul Balanescu pentru a ne tine la curent cu vizita presedintelui PDL in urbea noastra.

Vom reveni cu amanunte !!!

3 COMENTARII

  1. VA ESTE FRICA DE PIERDEREA SCAUNELOR DE SUB FUND PE CARE LE-ATI OBTINUT CU PAPORNITE PLINE, CU DIPLOME LA FACULTATEA DE DIPLOME O HARET,VA ESTE FRICA DE MUNCA BRUTA PENTRU CARE SUNTETI APTI SI DE ACEEA IL PRIGONITI PE BOC CAND DORESTE SA FACA CURATENIE SI SA DEA LA GUNOI TOTI IMPOSTORII.

  2. BINE CA PSD-ISTII SI PNL-ISTI SUNT SCOLITI LA PARIS SI LA LONDRA SI NU SUNT IMPOSTORI. TOTI SUNT NISTE NEAVENITI. IN GENERAL HAHALERELE FARA NICIO CALIFICARE FAC POLITICA. LUMEA SERIOASA ISI VEDE DE TREBURILE EI.

  3. Si PSD-istii si PNL-istii,asisderea PDL-istii sunt o apa si un pamant.Adica sunt cu nasul in vant adulmecand ciolanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.