FBI-ul a publicat  o serie de documente confidenţiale care arată că extratereştrii au venit pe Pâmânt înainte de 1950. Miile de documente bizare lansate pe site-ul The Vault al agenţiei demonstrează existenţa extratereştrilor şi confirmă vizitele lor.

Unul dintre documentele publicate confirmă teoriile celor care cred în viaţa extraterestră deoarece face referire la prăbuşirea unui OZN în celebrul oraş Roswell. Documentul a fost trimis directorului FBI de agentul special  Guy Hottel, care în 1950 era şi şeful biroului din Washington.

În memo-ul intitulat „Farfurii zburătoare”, Hottel îşi anunţă superiorul că unul dintre agenţii de la Forţele aeriene a declarat că  „trei aşa numite farfurii zburătoare au fost recuperate în New Mexico”.

Au fost descrise ca având o formă circulară cu centrul bombat, de  un diametru de aproximativ 16 metri. În fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu formă umană, care aveau o înălţime de aprope un metru şi erau  îmbrăcate in haine metalice cu o textură delicată.”, scrie agentul special.

Hottel mai scrie câ „farfuriile zburătoare” au fost găsite datorită unui radar performant de care dispunea Guvernul şi care era amplasat în aceea zonă. Se credea că  acest radar  deregla mecanismele de control al OZN-urilor. Agentul special mai susţine că „nici o evaluare ulterioară nu a fost realizată.”

Documente cu extratereştrii în Wikileaks

În decembrie anul trecut, fondatorul Wikileaks, Jullian Assange a declarat că va publica o serie de articole care confirmă existenţa extratereştrilor pe care le-a obţinut de la Guvernul american. „Într-adevăr,  o parte din materialele care vor fi publicate din arhive fac referire la OZN-uri„, spunea  Assange într-un interviu acordat ziarului The Guardian.

Fondatorul Wikileaks era hotărât să publice aceste documente, dar Noua Zeenlandă a decis să  facă primul pas şi a declasificat 2000 de documente cu informaţii secrete despre OZN-uri, realizate în perioada 1954-2009.  Fişierele publicate la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut conţineau desene cu „farfuriile zburătoare” şi mărturii ale unor oameni care au văzut extratereştrii.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Kavae Tamariki a declarat că armata nu a strâns nici o probă în raporturile apariţiilor de OZN-uri. „Noi am fost doar punctul de colectare a informaţiilor. Noi nu investigăm şi nu facem rapoarte, nu am găsit nimic substanţial în ele”, a declarat Tamariki pentru ziarul Dominio Post.

Prăbuşirea primului OZN de la Roswell

În incidentul de la Roswell se presupune că un OZN s-a prăbuşit, iar după ce guvernul american a recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine a muşamalizat cazul. Incidentul a avut loc lângă o bază militară pe 2 iulie 1947.

Armata americană a spus că „farfuria zburătoare” văzută de unii martori era ,de fapt, un balon meteorologic care s-a prăbuşit în zonă. Însă documentele publicate de FBI contrazice această teorie şi confirmă că prăbuşirea de la Roswell a fost a unui OZN.

2 COMENTARII

  1. DRAGA VALENTIN TI-AM MAI RASPUNS SI AZI LA 12 ODATA DAR COMENTARIUL NU A FOST PUBLICAT. AI CITIT SI TU MACAR LUMI GALACTICE DE DORU DAVIDOVICI?
    VAD CA ESTI TERRE A TERE ADICA PREOCUPAT DOAR DE DE CE BAGI IN GURA SI CE TRAGI PE SOLA. NU VEI AVEA OCAZIA IN ACEASTA SITUATIE SA TE INTILNESTI CU EXTRATERESTRII SI NICI SA COMUNICI CU EI.

  2. Folosirea in text a functiei bold nu-ti va aduce mai multe hituri pe pagina. doar te va scoate in evidenta google ca un spammer enervant si vei fi scos din cautari. atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.