Boc a primit două semnale proaste la întâlnirea cu susţinătorii lui de la Vila Lac.

Băsescu i-a transmis că îl mai aşteaptă cu demisia până la vacanţa de Paşte, ne-au spus sursele noastre din PDL, care au arătat că la Cotroceni este deja nerăbdare mare pentru a instala cât mai repede în fruntea Guvernului un premier independent.

Pe Boc se pare că îl bântuie însă nostalgia după fotoliile din Palatul Victoria, pentru că, aşa cum ne-au spus lideri de la vârful PDL, i-a transmis înapoi lui Băsescu să mai aştepte cu demisia. Concret, Boc vrea să aştepte alegerile din PDL şi să demisioneze pe 15 mai, pentru că ştie că o demisie înainte de Convenţia Naţională e sinonimă cu pierderea PDL.

Odată cu Boc, au fost anunţaţi să îşi facă bagajele şi miniştrii Tabără, Vreme, Ialomiţianu şi Ariton. Spuneam că şeful pedelist a primit la Vila Lac două veşti proaste. A doua a fost că numărul susţinătorilor a fost cam subţirel: doar vreo 70 de parlamentari şi aleşi locali, mult sub ce se aştepta tabăra pro-Boc.

Calculele lui Boc nu mai par atât de sigure. Dacă planul iniţial era să plece de la Guvern la două zile după ce era reînscăunat şef pedelist, acum nu mai poate fi cert nici măcar pe vrabia pe care credea că o ţine în mână.

Sursa:pesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.