7 COMENTARII

  1. am vorbit cu fratimiu tasoi si iam zis:bre nenicule tre’ sa facem o aroganta si sa ma dau de independent usl. mata nu vezi cum stam in sondajul asta cu portocala, mai bine zicem ca am fost mereu rosii si galbeni si d’aia am ajuns sa ne vada lumea portocalii. hai ca o dam in prosteala, mai fac o baie de multime si trec la ei cu acte si serbare mare. m-am decis:cand ma fac mare, vreau sa fiu cameleon

  2. Domnu” magureanu, nu vrei domne mneata sa te intorci la banca si sa ma lasi pe mine sa fiu unicul,inegalabilul, inestimabilul, megacunoscutul om de anvergura politi ca care sa fie la toate partidele in acelasi timp domne ?
    Ca de cand te apucasi dumneata de politica ai inceput sa ma incurci, si io acuma ce fac ?

  3. Că USL are peste 60, o fi 67 o fi 62, nu este suprinzător în condiţiile de astăzi. Nici cei 12% de la PDL nu mă miră, deocamdată atât pot păstra din ceea ce au cumpărat, dar vor mai pierde din ei, că se lăcomesc din ce în ce mai tare. Îngrijorător este că Dan Diaconescu face 12%, pentru că electoratul lui este format exact din categoria de oameni pe care PDL o cumpără cel mai uşor: needucaţi, uşor de manipulat şi de prostit, fără cultură politică şi civică, uşor de dezinformat. Îmi pare rău, nu vreau să jignesc nişte oameni care, poate, sunt de bună credinţă. dar asta nu este suficient.

  4. pana la toamna ailalta se altereaza clasamentul asta si va suna asa blaga 38
    la suta crin 22 la suta ponta 12 la suta diacotv 12 la suta vadim 3 la suta iar usl se va destrama de jos in sus mai meditati nu va grabiti un lucru e sigur antena si voiculescu v or lua o pauza

  5. sondajul asta e ptr.cei cu retard.daca voi credeti ca alde porumbacu sau poanta vor ajunge vreodata mai mari decit sunt acum,(doua nulitati)adica presedinte respectiv prim ministru…pina la anu,ori moare magaru ori se duce naibii samaru.n-aveti decit sa credeti in sondajele astea de la ora 19,50 cind incepea povestea cu daniela dupa care tembeljurnalu’cu nea nicu.

  6. Acesta e sondajul realitatea la numararea voturilor va garantez eu ca va fi altfel,nu mai credeti in basme.Si psd si pnl+pc au guvernat 15 ani si nu au facut nimic ptr noi [ptr ei da]acum de ce ar face altfel decat cum au fost educati de mentorii lor,de fapt ei sunt la inaintare ca tot baronii din spate conduc.Sa fim seriosi chiar credeti ca dlPonta iese din cuvantul lui dl Nastase sau dl Antonescu din al dlui Patriciu sau Voiculescu?Nu pot crede asa ceva oamenii de buna credinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.