Adrian Popescu este si va ramane presedintele PSD Giurgiu. Chiar daca in aproape un an de mandat presa portocalie i-a gasit diversi inlocuitori si contestari fictivi sau reali, eu redeschid un pariu pe care il tin cu oricine are curajul de a-si asuma afirmatiile spuse sau scrise undeva. Iar daca cineva are curajul sa puna si o miza pe acest pariu il rog sa o faca sau daca nu…sa taca!Inainte sa dezvolt felul in care trompeta portocalie incearca sa foloseasca tehnici de deznformare precise pentru a submina autoritatea unor lideri din cadrul Uniunii Social Liberale vreau sa clarific cateva lucruri aparute in o parte a presei electronice:

1.Bogdan Niculescu Duvaz nu si-a exprimat niciodata intentia nici macar de a fi membru al organizatiei PSD Giurgiu.

2. Adrian Popescu se bucura de o sustinere larga in conducerea centrala a PSD, luand in calcul si experienta comuna cu Victor Ponta de peste 10 ani in cadrul TSD .

Acum sa intram putin in detalii: Chiar daca aparatul de propaganda PDL pare ca ar avea actiuni facute dupa ureche, eu regasesc fiecare miscare a comunicatorilor portocalii in tratatele  de comunicare academice. Un exempul este studiul Vladimir Volkoff care in cartea  sa Tratat de dezimformare spunea :Calomniaza, calomniaza, pana la urma tot va ramane ceva! Tot acolo gasim si tehnicile de dezbinare si minimalizare a valorilor nationale folosite de PDL. Mai departe,subvesiunea efectuata de PDL este pas cu pas regasita in studiul: Subversiunea. Tehnici KGB in razboiul psihologic – Yuri Bezmenov. Sa continui? Un mare filosof antic, Sun Tzu: Discreditati tot ce merge bine in partea adversa ! Sa fie acest ultim citat ceea ce comunicatorii PDL fac in relatia cu PSD la Giurgiu?

8 COMENTARII

  1. sunt de accord cu tine.Inca mai sunt multi din astia care stau la capul podului.Asa au rezistat pe functii fiind curve politice.

  2. michiduta isi baga coada in usl?nu e nevoie de michiduta,il au pe felix cotoiul dovedit cu acte in regula drept turnator secu.asa ca de ce ar fi nevoie de michiduta cind il au pe felix?de cei doi inberbi,poanta si porumbacu nu am nimic de zis si nici nu se merita.daca dintre toti papagalii politici ajungem sa il vrem pe unul pm si pe celalalt presedinte…mai bine in,era sa zic burkina,nu,in japonia la centrala nucleara…

  3. Cam slabut te prezinti cu literatura de specialitate de la Baneasa mai imprumuta si dta de la marii specialisti in materie exp tovarasii:Iliescu,Nastase si cei 70% psedisti plus felix si porummbacu,rusinica.

  4. Nu mai incerca…Tu mare meserias Pepi sa va asociati cu PRESEDINTELE PSD VICTOR PONTA…De la o vreme il vedeti doar la TV. PS.-De la o vreme v-ati imbolavit de „SUCCESURI”,ca si idolul vostru comun, nea MAREAN…Goagle, zis si Vanghelie!!!HA HA HA…Chir ai chef de glume.Cit de curand veti ramane orfani.

  5. Nu mai incerca…Tu mare meserias Pepi sa va asociati cu PRESEDINTELE PSD VICTOR PONTA…De la o vreme il vedeti doar la TV. De la o vreme v-ati imbolavit de „SUCCESURI”,ca si idolul vostru comun, nea MAREAN…Goagle, zis si Vanghelie!!!HA HA HA…Chir ai chef de glume.Cit de curand veti ramane orfani.

  6. Nu mai incerca…Tu mare meserias Pepi sa va asociati cu PRESEDINTELE PSD VICTOR PONTA…De la o vreme il vedeti doar la TV. V-ati imbolavit de „SUCCESURI”,ca si idolul vostru comun, nea MAREAN…Goagle, zis si Vanghelie!!!HA HA HA…Chir ai chef de glume.Cit de curand veti ramane orfani.

  7. VAD CA ESTI TARE LA TEORIE. AI STUDII APROFUNDATE PE ACESTE TEME PROBABIL ASTA SE DISCUTA LA TOATE SEDINTELE PSD. VA DA SI EXTEMPORAL? LA PROBA PRACTICA SUNTETI MAESTRII SE VEDE DUPA CUM O APLICATI PE ANTENE SI IREALITATEA TV

  8. revin cu alte corecturi. ce sa fac?! imi sar in ochi greselile flagrante de limba romana. daca folosesti cuvantul „sau”( in cazul de fata,in titlul textului), nu se mai pune virgula.precizez ca nu am studii de specialitate de lb romana , ci numai o frecventa regulata in clasele primare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.