Daca tot intrebam cateva postari mai jos cum va vota delegatia Giurgiu a PDL la congresul  national al PDL, iata acum si raspunsul atat pentru Giurgiu cat si pentru restul tarii.

Foarte interesant ar fi ce se va intampla la o eventuala victorie a d-lui Blaga? Cu cine va fi inlocuit presedintele Anton? Iar cel ce va veni pe cine va schimba iarasi din functiile de director?

Si cu ce oameni?

Negocierile din ultimele două săptămâni şi indicaţiile lui Traian Băsescu au împărţit PDL în două tabere. Cu mici diferenţe toţi colegii din presa scrisă care se ocupă de PDL merge cam pe aceleaşi variante.E foarte clar că intervenţia de duminică seara a şefului statului a reechilibrat dramatic bătălia internă. Iniţial Vasile Blaga se putea declara învingător făr luptă, dar apoi premierul a revenit în forţă conform pesurse.ro

3 COMENTARII

  1. Nu îl subestimaţi pe Anton, la vremea când candida împotriva lui Cantaragiu am mai spus-o. Fără să fie foarte vizibil, Anton ştie mult mai bine cum merg lucrurile în PD-L şi în politică, în general. Valurile pe care le fac opozanţii săi de la Giurgiu nu îl prea încurcă, el are obiective foarte clare şi cam ştie ce vrea, cei care îl atacă sunt prea mici. Pe de altă parte, este ales la conferinţa judeţeană, aşa că stă mult mai liniştit în funcţie, indiferent că va câştiga Blaga sau Boc. Chiar dacă ia Blaga funcţia de preşedinte în PD-L, nu este fraier să lovească în Anton, fiindcă aşa îi va pierde şi pe alţii, din alte judeţe, care vor crede că le vine şi lor rândul

  2. Uiţi ceea ce am spus, Anton are avantajul că este ales în conferinţa judeţeană, pe când VAI şi Cantaragiu erau numiţi de la centru. PD-L- ul nu şi-ar prea permite să îl debarce fără motive foarte solide, ar crea un precedent periculos pentru toţi liderii judeţeni aleşi. Pe de altă parte, Anton nu prea este ăla care să îşi ţină oameni aproape doar cu promisiuni de funcţii, faţă de VAI şi Cantaragiu este mult mai hârşit, şi ştie că pe mai marii PD-L îi arde mai mult ce voturi va aduce la alegeri, nu pe cine pune prin funcţii. Aşa că nu prea îi pasă de intrigi, atâta timp cât poate demonstra că organizaţia este pe val din punct de vedere electoral.

  3. eu merg pe mina matrozului,adica pe boc si nutzi.buldogul ,cit este el de buldog,sa vedeti cum va baga coada intre picioare si va veni sa linga mina stapinului.la virsta mea am vazut destule si nu prea ma insel.boc este bagat la inaintare,lupta se da intre matroz si buldog,va cistiga detasat matrozul,o sa vedeti ca asa va fi.ps.in fond si la urma urmei,nu prea ma pasioneaza lupta dintre pidilici,nu ma intereseaza nici usl,toti o apa s-un pamint,doar fac si eu pronosticuri,ce dreaku sa fac decit sa-mi dau cu parerea,au aia grija sa faca averi pe spinarea noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.