Inca o persoana schimbata din functie de omul rau al politicii giurgiuvene. Daniela Hritcu, fosta directoare a ARR Giurgiu, numita pe vremea presidentiei PDL a lui Bogdan Cantaragiu pentru niste calitati numai de ei stiute, a fost zilele trecute schimbata din functia de director in Autoritatea Rutiera  Giurgiu.

Nu stiu daca exista reclamatii privind modul in care d-na Hritcu supraveghea activitatea transportatorilor locali dar cert este ca dl Anton nu este satisfacut de activitatea doamnei Hritcu motiv pentru care a permis inlocuirea domniei sale tacit .

Nu am aflat inca pe cine pregateste domnul Anton sa se ia de gat cu camionagii de acum incolo pentru a o activitate legala dar nu ne-ar mira sa fie o persoana din proximitatea dumisale asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp.

Cat despre doamna Hritcu, nu am indoieli ca  va reusi sa se afirme in politica PDL-ista. Este dovedit deja ca blondele fac cariera politica de succes in PDL !

8 COMENTARII

 1. in primul rand nu fost schimbata ci fostul sef A Peicea a castigat procesul cu arr-ul,in al doilea rand ea l-a sustinut pe M Anton,fiind numita pe filiera Arad,iar nu in ultimul rand cine nu o cunoaste

 2. O fufa ca multe altele , care s-a tunat putin cu un silicon , doua , care ridica in picioare cate un cocosel pe ici pe colo , pe unde mai are inca efect stiut fiind faptul ca varsta nu o prea mai ajuta pe asa de mult ca atunci cand lucra in vama ! E vai de steaua ei profesional dar depinde cum privim ca poate profesia nu e cea care o vedem ci una mult mai veche , chiar cea mai veche , dar practicandu-se doar cu cine trebuie poate ca nu ar trebui sa o consideram asa ! Ramane la aprecierea fiecaruia ! Oricum de desteapta nu a pus-o nimeni sefa ARR !

 3. Daca si,, PERSOANA,, asta a ajuns subiect de presa este clar ce se intampla cu Romanica.
  Sunt destui care o cunosc pe aceasta,,DOAMNA ,,si din vama si din alte locuri .Stie toata lumea ca a venit pe filiera FALCA ,ca a fost data afara de la AND si cate si cate .
  Lasat-o frate in pace si vedeti ce este facut cu presa Giurgiuveana.

 4. Care valoare, de fel de valoare, din ce am auzit fata asta are o singură valoare (scuze pentru repetiţie)

 5. Maaaa!!!! Si asta era mare directoare? Cand dracu isi facu si asta studiile ca prin 2006 era carpa PD-L-ului Giurgiu.
  Frate ce se mai ajung unii cu partidul asta!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.