Actualul secretar general al PDL şi-a anunţat candidatura în cadru restrâns în cadrul partidului. Oameni din apropierea sa au declarat pentru pesurse că Vasile Blaga ar fi spus că „Da, candidez!„, la insistenţele unor colegi de partid dea le spune ce planuri de viitor are. Potrivit acestora, cel supranumit Buldogul are cele mai mari şanse la Convenţia Naţională a PDL din mai şi va aduna în jur de 55-60% din sufragiilor delegaţiilor partidului.

Că intenţia de a candida e bătută în cuie o arată şi declaraţia făcută  la Conferinţa teritorială de alegeri din cadrul PDL Constanţa. De faţă cu actual şef al PDL, Vasile Blaga a declarat: „Se apropie data Convenţiei Naţionale din mai şi vă aigur că va fi o competiţie adevărată, este evident Indiferent de rezultatul competiţiei vă asigur că vom rămţne o echipă spate în spate.

PS: Anunţul oficial ar urma să fie făcut în cursul zilei de miercuri sau joi, imediat după moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc, depusă ca urmare a angajării răspunderii Guvernului pe Codul Muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.