Ca Marin Anton aduce tot ce e mai rau in judetul Giurgiu stim deja. Ignora giurgiuvenii, ii schimba din functii cu rudele si prietenii sai, are preocupare doar pentru interesele proprii si ale apropiatilor sai si nici un pic de atentie fata de necesitatile cetatenilor acestui judet! Iar cei care lanseaza zvonuri cu privire la faptul ca blogul nostru il menajeaza pe domnul Anton nu au avut rabdare sa citeasca tot ce a fost scris aici de-a lungul timpului. Asadar, acum cand am stabilit ca Marin Anton este personajul negativ din orice postare si ca asa trebuie sa ramana si in continuare trebuie sa va spun si faptele la care fac referire:

In conferinta de presa de astazi din sediul PDL, o afirmatie a domnului asta rau de conduce PDL-ul mi-a atras atentia! Spunea domnul Anton ca nu stie si nu il intereseaza daca prefectul va ataca bugetul Consiliului Judetean Giurgiu, dar, din punctul de vedere al domniei sale, bugetul este unul multumitor avand in vedere ca domnia sa a negociat personal cu presedintele CJG, domnul Beianu, sumele ce revin primarilor PDL!!!

Cum sa interpretez aceasta informatie? Oare imi scapa mie ceva ?

Sau poate Anton stie valoarea cuvintelor sale si o face intentionat pentru a introduce dezbinare in USL? Nu stim cine l-a invat sa faca asta dar voi reveni cel tarziu luni cu o detaliere a situatie politice pentru care ma voi documenta foarte atent !

8 COMENTARII

  1. Cum sa treaca in opozitie cand banii sunt la putere?In viata ta no sa vezi cainele plecand din fata macelariei si daca e alungat.Chestia asta cu trecutul la pnl sunt sperantele unor naivi.

  2. Ce e rau ca sa negociat?Te deranjeaza ca bugetul nu va fi atacat si va ajunge mai repede in localitatile judetului unde cetatenii au mare nevoie de bani.Bravo lor au gandit matur.

  3. Sunt lucrurile stiute ca primarul nostru , un om atat de deosebit ca nu mai scapam dracului de el , prin sluga lui de suflet nea’ Ciorescu si pentru toti Mustatea Vasile marele nostru neica nimeni senator de Giurgiu si ditamai anonimul si-a dus lucrurile in directia dorita adica bugetul sa fie pe placul PDL-ului care desi a nenorocit lumea in toata tara trebuie sa fie multumit ca sa mearga caruta lu’ nea’ Luci sa fie bine pentru el si pentru ai lui .

  4. niciun dubiu ca Lucica a vrut sa il faca pe Beianu… crezand ca daca le da bani mai multi la PDL primarii vor sari la beregat lui Beianu… dar s-a spart Tiganu lautar din Vedea…zis si Mustatea, ca el a negociat cu Anton bugetul. Asa spera Lucica sa il prinda si pe Popescu la mijloc… numai ca Beianu a spus oficial la sedinta PSD, ca Popescu nu a avut vre-un amestec in magaria bugetului. Asa ca TEAPA NEA LUCICA… degeaba ai fost numai lapte si miere la sedinta PNL-ului si ii dadeai limbi lui Tica… ca numai merge cu CURVASARIA TA ORDINARA… sa dea Dumnezeu sa te „faca” astia, sa scapam de un penal ca tine care nu ai legatura cu doctrina liberala, faci partidul de ras

  5. Si cand ne gandim ca aici este vorba de foarte multi bani, care o parte se intorc la cine i-a impartit. Ce frumos este sa faci politica cu burta plina, sa dai din gura, vrajeala de doi le, sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta si maine sa lingi, sa promiti, sa ai slugile tale, sa te joci cu banul si cu bunul public, in generala sa ai o viata de huzur !!!

  6. Chestia cu contestarea bugetului in contencios-administrativ e cea mai mare vrajeala, fiindca el isi va produce efectul inainte de a fi irevocabila hotararea ! Atunci isi vor face dreptate intre ei !

  7. Aţi văzut vreunul pe site-ul Consiliului Judeţean cum a fost împărţit bugetul? Nici vorbă că a primit vreunul mai mult sau mai puţin decât trebuia, sumele sunt asemănătoare, diferenţele sunt insignifiante. Aşa că toată tevatura este degeaba, nici PD-L-iştii, nici PSD- iştii şi nici PNL- iştii nu au fost favorizaţi sau defavorizaţi. Puteţi verifica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.