Un muncitor al unei firme care facea lucrari de canalizare in apropierea DN 6, in zona orasului Mihailesti din judetul Giurgiu, a fost prins sub un mal de pamant si ingropat pana la brau, pentru salvarea sa intervenind pompierii militari de la ISU, transmite Mediafax.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Giurgiu, comisar-sef Marian Popescu, traficul rutier in zona producerii accidentului de munca a fost oprit pentru a permite echipelor de interventie sa-l scoata pe muncitor, care este prins pana la brau sub malul de pamant.

De asemenea, in zona a aterizat un elicopter SMURD care ar urma sa il preia pe muncitor.

„A trebuit sa oprim circulatia pentru ca autovehiculele de tonaj greu sa nu accentueze caderea malului de pamant peste muncitor, dar si pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD. Muncitorul este prins de la brau in jos sub pamant, am inteles ca este constient si in cel mai scurt timp va fi scos si preluat de echipele medicale”, a spus seful Politiei Rutiere Giurgiu.

El a precizat ca circulatia rutiera va fi reluata in scurt timp pe un singur fir, alternativ, in conditiile in care in zona s-au format coloane de masini.

La ora transmiterii acestei stiri, interventia pentru scoaterea barbatului este in desfasurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.