Conform pesurse.ro nu mai exista nici un fel de îndoială acum că lupta dintre Vasile Blaga şi Traian Băsescu există cu adevărat. Cireaşa de pe tort a constituit-o şedinţa Consiliului Naţional de Conducere al PDL de sâmbătă când apropiaţii preşedintelui au fost umiliţi. Cum Convenţia Naţională a PDL se apropie şi Vasile Blaga nupare să aibă contracandidat lucrurile se vor precipita. Care să fie soluţia? Îndepărtarea lui Vasile Blaga e imperios necesară pentru ca preşedintele Traian Băasescu să nu piardă controlul PDL.

Ce se va întâmpla mâine? Va fi o conferinţă de presă în care Vasile Lincu, preşedintele Pro Lex va face dezvăluiri despre mafia din vămi. Domnul cu pricina este chiar cel care a lansat asemănarea dintre corupţia din vămi şi jocul de şah. În seara asta la emisiunea”Ştirea Zilei” realizată deGabriela Vrînceanu Firea de la Antena 3 a declarat senin: „Regina e un om prevenit din sistemul vamal şi care a urcat apoi rapid în politică„. La insistenţele realizatoarei şi a celorlalţi invitaţi, liderul de sindicat a mai spus: „A fost de două ori ministru în Guvernul României!„.

Apoi omul nu a mai dorit să comenteze pe motiv că dezvăluirile la face mâine. Om vedea… dar deja eu cred că ştiu ce nume va da 🙂

6 COMENTARII

  1. exact aceste lucruri,aproape cuvant cu cuvant,au fost enuntate de V Ponta la Antena3,asa ca unde-i noutatea?!

  2. povesti povesti totul e regizat dinainte apropo stema aia nu li se potriveste astora de dupa 89 mai degraba zvastica dragalasulyi dolphy v o t a t i n o u l p c r

  3. cata rautate ai in sufletul tau plin de ura ?te mai consideri si jurnalist,dar nu te recunoaste nimeni mai dle mercenar cei ca tine impreuna cu antenele securistului si cu realitatea ecscrocului sunteti teroristii poporului mai periculosi decit al-qaida ,mincinosi,puturosi,hoti si amari ca ferea.

  4. 1 a salvat tara de la dezastrul lasat de psd si pnl.2stabilitatea leului.3 modernizarea romaniei prin masurile responsabile luate dar nepopulare.4eradicarea coruptiei cum nu a facuto nimeni de20 de ani.5 cea mai scazuta rata a somajului din UE.6 exporturile merg bine.7 investitiile in infrastructura.8 programul rabla.9revenirea salariilor in sistemul bugetar pana la15% momentan.10 marirea pensiilor celor care au gupa 1 si 2 de munca.Si mai sunt multe care se vor face ptr binele ROMANIEI siROMANILOR iar toate acestea numaiPDL le poate face prin fapte nu promisiuni neonorate ca psd,pnl sifelix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.