Consiliul judetean politic al PSD Giurgiu a avut loc luni 07  Martie in sala Casei Armatei unde s-au luat o serie de hotarari politice. Din partea conducerii centrale a PSD a participat vicepresedintele Valeriu Zgonea, iar din partea colegilor de alianta din USL a participat vicepresedintele PNL Dumitru Beianu. O serie de luari de cuvant au indemnat echipa PSD la unitate iar propunerile mai ferme au fost chiar de excludere din PSD a celor care au atitudini neconfome proiectelor luate in forul suprem de decizie.

Membrii consiliului judetean politic al PSD au acordat cu aceasta ocazie inca un vot de incredere presedintelui PSD Adrian Popescu si tot ei au votat propunerile pentru departamentele de lucru ale PSD.

Cu adevarat o noutate in acest consiliu judetean politic al PSD a fost alegerea in functia de primvicepresedinte al PSD Giurgiu a domnului Emil Vuca cu unanimitate de voturi.

8 COMENTARII

  1. partidul PSD are nevoie de lideri cu putere de munca , cu putere de decizie ,cu putere de responsabilitate ,bine pregatiti si bine intentionati. succes dle Vuca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.