De acum a apărut pe toate site-urile şi în toate mijloacele mass-media: Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis ca accesul publicului la şedinţa de mâine a Parlamentului în care premierul Emil Boc va angaja răspunderea Guvernului pe Codul Muncii va fi interzis. Pe ce bază? Cică din raţiuni de securitate. Prostii!!! Constituţia stabileşte că şedinţele Parlamentului sunt publice şi ar putea fi secrete doar dacă reunite în plen camerele Parlamentului decid altceva:

Aşa ceva mai rar… E o nebunie! Mâine s-ar putea suspenda orice… că aşa decide un om sau un grup de oameni cu mintea portocalie.

Unii susţin că sunt totuşi publice din moment ce televiziunile transmit. E ok… dar decizia de transmitere aparţine televiziunii respective. Dacă vrea transmite o face, dacă nu… ce se întâmplă? Mai e publică sau nu şedinţa?Sursa: pesure.ro

2 COMENTARII

  1. Ce darcu sa vezi la sedinta maidanezilor neamului mai oameni buni .Cum isi dau binete si pe urma se balacaresc pentru ca mai apoi sa mearga la bufet unde servesc masa ieftina si buna si unde se pupa ca porcii pe rat.Numai Gadaffi ii poate stirpi pe astia ca noi nu suntem in stare sa facem un protest mai ca lumea impotriva benzinarilor .Asa-i romanul,cand ploua afara injura pe altii .

  2. nu va mai ofticati atat sau pe ei la furci bate si topoare asta merita toti labagii astia din marea adunare de hotomani sa i ia dracu in frunte cu voiculescu lingau securist de la intact ne a otravit mintile cu antenele lui toti sunt la fel porci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.