Dupa o perioada de interimat in care organizatia municipala a PSD Giurgiu a consilidat o echipa demna de incredere, astazi, in sala mare a Casei Armatei din Giurgiu au fost alese si structurile de conducere. Ladislau Pick Presedinte, Cioaca Ionut  Primvicepresedinte, Cristian Stenghel Secretar General. Echipa a fost completata cu vicepresedintii: Gigi Oprisan, Dan Marian Iatan, Mariana Coporan, Viorel Calota, Sergiu Manolescu, Georgeta Lazar, Lucian Nicolescu.

In deschiderea conferintei reprezentantii colegilor din Uniunea Social Liberala au adresat un salut si un mesaj din partea partidelor din care fac parte. Partidul National Liberal a fost reprezentat de presedintele Organizatiei Municipale a PNL Giurgiu, Toma Petcu, iar Partidul Conservator a fost reprezentat de preseditele P.C. Giurgiu, Basangiac Constantin.Pe langa presedintele PSD Adrian Popescu, PSD-istii giurgiuveni s-au bucurat de prezenta deputatului Valeriu Zgonea ce a reprezentat conducerea centala a PSD.


13 COMENTARII

  1. tineti un moment de reculegere ptr mortii de la cutremurul din 1977 ora 21 20 ce bine ar fi zau asa sa mai vina unul sa mai duca dracu din sarlatanii astia de politicieni corupti si imbuibati traiasca r o m a n i a libera de hahalere

  2. De ce stiam de dimineata aceasta componenta ??? Din cate vad eu, nu s-a schimbat nimic din vremurile apuse si nici nu este ceva nou. Asa zisele alegeri apar la toate partidele, ca vorba aia nu conteaza cine voteaza ci cine numara si mai ales cu cine vrea sa lucreze seful ! Nu-i trebuie oameni incomozi ! Din interior mi s-au confirmat si banuielile astea acum 10 min. Daca nu este asa, spuneti ! Daca vreti, va pot da si alte relatii sa vedeti pe cine cresteti la san. Ceea ce am auzit m-a scarbit profund, desi nu ma intereseaza politica voastra (si a altora, pe plan local). Toti se bat pentru a fi in fata, ca de … da bine la CV !!!

  3. cine sta pe margine si injura ori este las ori frustat
    memento si DDD voi din ce categorie faceti parte?

  4. @Mihai, stai linistit, statutul imi permite sa nu fac parte din nicio categorie, cat despre frustrari, crede-ma ca nu am, doar constat ceea ce stie toata lumea, nu injur ! Daca vei citi comentariile mele mai vechi, e drept nu multe, vei vedea ca asa este.

  5. V-ati ales un presedinte de mai mare rasul…daca vorbiti toti la fel ca el, o sa fiti intelesi cum aude mutu si cum poa sa vorbeasca mutu, n-am nimic cu nimeni, dar la Casa Armatei, din ce se vede si ce cunosc sunt numai …unul si unul…pacat de voi! amin!

  6. vito pe voi si acum va mai obliga maroiu sa varsati lacrimi pt ca a fost exclus din psd, frate mai mult de conspiratia pe care a facuto in campani ce mai vrei sa faca totul pe fata ca sa intelegeti pt voi normal ca a fsot bn ca ati plecat cu bani de pe campanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.