In discursul sau, invitatul de la centru al PSD Giurgiu, deputatul Valeriu Zgonea a facut referire la importanta unei echipe unite, la faptul ca nimeni din conducerea centrala a PSD nu agreeaza ,, drumurile la capitala” si ca succesul in politica se realizeaza numai in echipa, prin implicare si seriozitate si nu prin dezbinare sau intrigi inutile. Deasemenea Valeriu Zgonea a apreciat prezenta numeroasa, calitatea profesionala si morala a persoanelor alese in in structura de conducere a PSD Giurgiu.Nici criticile la actula putere nu au lipsit din discursul deputatului Zgonea iar viziunea dumnealui este una in care USL este varianta fericita pentru Romania adusa in criza de guvernarea paguboasa a PDL.

In incheiere, deputatul Zgonea si-a reafirmat prietenia fata de presedintele PSD Giurgiu Adrian Popescu si de intreaga echipa a judetului Giurgiu.

2 COMENTARII

  1. doar citeva vorbe vreau sa zic,printre personajele politice care imi provoaca greata se numara si basitul asta oltean ce a terminat scoala de aviatori in brazda dupa care a cirmit-o in politica.toti neica nimeni ca si oltenasul asta,se cred un fel de buricu’pamintului.un zero barat in politica.bun doar de dat din fleanca pe la tembeliziuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.