Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Giurgiu are un nou sef la control de cateva zile.

Florica Marius Mihai, sau Mihai Marius Florica, sau Dumnezeu stie cum exact este ordinea numelor domnului adus de la Bucuresti sa aranjeze apele in controlul din Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Giurgiu.

Domnul F.M.M.Florica Marius Mihai, inlocuieste pe acest post fosta directoare, doamna Spoiala, cea care a inteles exact cum ca ce e val ca valul trece si, in speranta ca valurile nu vor tine mult, s-a autosuspendat de pe functie pe o perioada de sase luni.

Scopul precis al venirii pe aceasta functie a domnului Florica Marius Mihai nu il stim inca chiar daca avem cateva banuieli. Asta nu inseamna ca nu facem documentare pe acest caz sau ca nu dam atentie e-mail-urilor venite de la cititorii nostri care sunt la fel de implicati in dorinta de informare a cetatenilor ca si noi. 🙂

3 COMENTARII

  1. Situatia este destul de complicata. Fosta director executiv, d-na Spoiala, nu a vrut sa fie parte la anumite masuri prin care se protejau anumite firme PDL-iste. Cei din interior stiu foarte bine cum sta treaba cu controlul contribuabililor mijlocii. Se pare ca d-na Spoiala a vrut sa-si protejeze renumele de functionar cinstit si a preferat sa plece si sa renunte la un scaun, de care nu tinea cu dintii, ca altii, calcand peste cadavre. Fiind un profesionist adevarat, nu are legatura cu „valul care trece”. Din punctul meu de vedere a facut foarte bine, fiindca va veni si ziua platii, ca nu va merge la nesfarsit situatia asta in Romania !

  2. INCET,incet…zvonul de inceput ca se pregateste un mare tun cu o restituire de tva la o firma agreata,prinde contur.stiti cum se zice,nu iese fum fara foc.de unde se credea ca doamna vv isi face o echipa competenta,devine tot mai evident ca doamna executa niste ordine si ca ehipa ii este impusa nu aleasa.viitorul apropiat ne va confirma sau infirma ce se vorbeste pe la colturi.in ce ma priveste,privesc f.detasat razboiul intern din pdl,s-a pornit un val cu vamile,politaii de frontiera care va reteza multe capete chiar dintre alea sus puse,rabdare si tutun(de contrabanda)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.