Asa cum scrie in una din postarile trecute, lupta pentru suprematia decizionala in PDL Giurgiu nu este nici pe departe de a se fi incheiat.
Iar cel mai expus acestor lupte este senatorul Cezar Magureanu, cel care este inconjurat de oameni ce nu merita incredere si care duc vorba mai departe despre tot ce se intampla in jurul domniei sale.
In una din zilele saptamanii trecute, patru comisari ai garzii financiare Bucuresti se intalneau in Piata Centrala Giurgiu cu una din persoanele ce se afla in anturajul domnului Magureanu pentru a le arata exact unde se afla sediul si punctele de lucru ale unei firme ce apartine unei persoane dragi senatorului Magureanu.
In acelasi timp oamenii sustinuti politic de domnia sa in functii administative sunt supusi unor incercari de intimidare fara precedent.

Iar acesta nu este un exemplu singular. In postarile viitoare voi relata si alte fapte ce denota tensiuni politice in cadrul PDL Giurgiu si care duc la instabilitatea guvernarii in aceasta perioada de criza economica si politica.

2 COMENTARII

  1. Mai lasati-ne bai fratilor cu umflatu asta slinos . Acum dak i se intampla toate nenorocirile astea o sa-si vanda Range Rover-ul sau o sa mai asfalteze sc. Miorita vreo strada sau sa bage gaze in judet k in municipiu a bagat in 2008 cand era galben .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.