Dela vreme încoace toată prodibendada prezidenţială vorbeştede un nou partid. Se lansează zvonuri, se dau nume şi se fac cercetări. E clar că ceva se coace devreme ce se măsoară asiduu un astfel de potenţial. Din aceste teste face parte şisondajul făcut de IRES(patronat de Vasile Dâncu – institut care le cam bagăpe colţul mesei şi din burtă – în Republica Moldova au avut o abatere de 15%):Iată cercetarea întreagă:

sursa:pesurse.ro

4 COMENTARII

  1. un partid nou n-ar fi rau dar a vorbi de un partid nou e ca si cum ai cauta o fata mare intr-un stabiliment.ca multe kurve politice se vor aduna intr-un partid nou,nu m-ar mira dar stau si ma intreb,ce fete mari s-ar aduna aici?si-ar coase himenul spart de atitia ani de kurvasareala politica sau cum altfel?faceti-ma si pe mine sa pricep!kurve cu state vechi,facute fete mari si bagate la cucerit de fraieri(votanti)?nu prea mai cred sa puna botu’bizonul roman la asa ceva,dar mai sti?o „fata mare”din kurva batrana,deja aparu pe firmament,usl-ul…struto-camila nasita de batrana kurva kaghebista scolita la moskva.

  2. Într-o postare mai veche am spus ceva asemănător, numai că în alt context. Băsescu vrea un alt partid, de fapt acelaşi PD-L, dar prezentat ca fiind cu totul altul. Va dori să scape de câţiva dintre actualii lideri şi potentaţi, pe care să cadă vina pentru toate nenorocirile, şi să prezinte electoratului un partid care nici usturoi n-a mâncat, nici în sărăcie nu ne-a băgat. Aşa crede că va reuşi să păstreze puterea. Totul depinde de cât de mult de vom mai lăsa prostiţi. Şi, încă ceva. S-ar putea ca ideea asta să fie aplicată de PD-L- işti, dar tocmai ei să fie aceia care să îl lase pe Băse pe dinafară, aşa că Trăienică are o problemă. S-ar putea nu să scape el de Boc şi de alţii, ci să scape Boc şi alţii de el. Pentru noi ar fi bine să scăpăm de toţi, dar repet, numai dacă ne-a venit mintea cea de pe urmă.

  3. doua partide mari si late zici?romulus si remus cum ar veni(psd-pdl)pai sti cum s-a terminat,unul il ucise pe celalalt.peneleul era solutia asteptata dar prostanacul de porumbacu se uni cu tonta,adica ni se duse alternanta…in aceste conditii tata iti raspund cu o vorba veche de ptimpul lui ceasca,se declansase nebunia cu noua revolutie afrara,intrebat de o reporterita tvr,badea ion zise”mai taica,o revolutie o fi n-o fi buna dar o rascoala…sigur.”intelegi tu cam ce vreau sa zic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.