Domnul Sandu Anghel (Bercea Mondial) a fost „căutat” straşnic de forţele de ordine :))) Cineva din DGIPI îmi spune căvineri urmăritul general era pe A1 pe la orele 20. Se ştia că e în drum spre Capitală şi când se apropia de Ciorogârla a fost retras tot dispozitivul din ordinul unui big boss. Bercea Mondial era într-o coloană de 3 maşini OT xx SEF.
Deşi dispozitivul a fost retras, ofiţerii l-au filat până în zona Palatului Cotroceni unde au primit ordin să se oprească. Aceştia au raportat că la 20.17 AM în maşina care deschidea convoiul erau două femei, în cea din mijloc era Bercea Mondial şi şoferul, iar în cea din spate băieţi cu rol de gărzi de corp. Primele două maşini erau înmatriculate – 0T 18 SEF si OT 66 SEF.
După aproximativ o oră coloana s-a îndreptat spre Cartierul Ferentari. L-au localizat într-un imobil şi la ora 24.00 s-a intervenit cu mascaţii.
Problema e alta… Ce căuta Bercea Mondial în zona Cotroceni, de ce dispozitivul a primit ordine să se retragă de pe A1 şi să nu îl fileze în zona Cotroceni şi mai ales de ce s-a abandonat ordinul iniţial de capturare a interlopului în zona Carrefour Militari?

sursa:pesurse.ro

2 COMENTARII

  1. ce putea sa caute decat maintuire sau mai bine spus iertarea pacatelor ! a facut bani si nu l-a primit pe trimisul Mantuitorului cu TAINUL cum a spus basescu mai demult cand a venit un diplomat la noi in tara si ne-a facut de ras pe intreg Mapamondul ! Nu m-ar mira sa ma bage inclusiv pe mine , fratisu , la mititica si de fapt sa fiu nevoit sa petrec prin Hawaii cu toti necunoscutii si lumea sa ma stie pe la inchisoare ca sa mai creasca el prin sondaje , daca s-o mai putea ! Daca el ii cere finutzului meu Bercea cel mai Mondial dintre Mondiali si un picutz Intergalactic nu il mai recunosc de frate , nu are inima ! nu pot sa fur si eu decat cand imi da Traian voie ! Nu ma mai joc !!!! puteti sa-i spuneti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca mai traia mama te spuneam !

  2. noi nu avem presedinte . cum este posibil ca presedintele tarii mele sau membrii familiei sa ajunga in preajma unor asemenea specimene .dale dracului de voturi -adica nu totdeauna ,,scopul scuza mijloacele”. si mai venim si cu argumente ,,de doi lei”(mircea nu este persoana publica da domnule dar e fratele presidintelui tarii mele .Si ne mai miram ca se intampla atatea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.