Sunt capos. 🙂 Ceva nu se prea leagă. Preşedintele Traian Băsescu vrea alt prim-ministru. Îl retrage pe Emil Boc la partid, în coasta lui Vasile Blaga. Sau il arunca la cos….Bun! Dar noul premier trebuie votat de parlament. Adică Vasile Blaga şi aleşii PDL din zona lui stau ca fraierii şi-l primesc la partid pe Emil Boc, girând totodată noul premier? Greu de crezut.

Chiar dacă votează UDMR, UNPR şi o parte din PD-L, dacă se supără BVB şi boicotează validarea în parlament a unui nou executiv, nu ajung voturile. Ce înseamnă asta? Anticipate.Să nu prevadă acest lucru Traian Băsescu, ori exact asta urmăreşte? E nebun? Înainte să joace teatrul cu revirimentul economic – pentru care îi trebuie totuşi nişte luni?

Daca mizează pe frica aleşilor de anticipate, de data asta sunt mari şanse să ia ţeapă.Sau ce-i dă la schimb lui Blaga ?Asta ar fi întrebarea. Că nu cred că tremură BVB de frica unor alegeri înainte de termen. De aceea nu inteleg nimic, de aceea înca sunt sceptic că preşedintele renunţă la Emil Boc.O să-l schimbe, dar pe cine şi cu ce o să cumpere/convingă/forţeze? Lipsesc piese din puzzle.

sursa:pesurse.ro

2 COMENTARII

  1. Traian Băsescu nu este fraier, el urmăreşte un singur lucru, să aibă în continuare puterea, şi după viitoarele alegeri, indiferent când vor fi ele. Băsescu va încerca să transforme PD-L, sau o parte din el, într-un partid nou (poate cu UNPR) care să se rupă de imaginea proastă de acum. Toate nenorocirile guvernării vor fi puse pe seama celor de care Băsescu nu mai are nevoie sau care îl încurcă, iar ceilalţi vor fi scoşi curaţi şi luminaţi. În acelaţi timp, va fi o campanie furibundă de compromitere a liberalilor şi PSD-iştilor şi, odată cu asta, una de cumpărare a primarilor şi electoratului. Nu este exclus ca exponenţii lui Traian Băsescu să apară cât de curând ca aceia care repară ceea ce s-a stricat, de fapt să pozeze în salvatorii naţiei, după ce au îngropat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.